Hvad gør en god revisor god?

Økonomisk sans er bestemt ikke alle forundt. Penge er en mærkelig størrelse, og derfor kan det i nogle tilfælde være en god idé at hyre en professionel til at tage sig af dine midler. Revisorer findes der nok af, og dét uanset hvor i landet du befinder dig. Dog er det ikke alle, som kan give dig ordentlig værdi for pengene. Nedenfor redegør vi kort for, hvad der gør en god revisor god, så du er sikker på at kunne hyre et firma, som på bedste vis dækker dine regnskabsbehov.

Din revisor i København

Revisor Mikael Hansen har allerede mere end 100 positive anmeldelser på Trustpilot, og dét skyldes særligt, at han har mange års erfaring, og at han er omtrent 50% billigere end de fleste andre revisorer i Københavnsområdet. Læs mere her om, hvad Mikael Hansen kan gøre for dig og dine regnskabsbehov, og læs nedenfor hvad du skal være opmærksom på, så du får mest for pengene.

Solide regnskabskompetencer

Den gode revisor kendetegnes først og fremmest ved solide regnskabskompetencer. Når du hyrer en ny, kan du med fordel bede om referencer fra nogle af de andre kunder og spørge ind til, hvilket regnskabsprogram, de benytter sig af. Nogle bruger programmer, som de har købt, og andre bruger programmer, som de selv har udviklet. Det er underordnet, hvilken form for program, de fører dit regnskab i. Det vigtigste er, at den revisor, du bruger, har god erfaring med netop den type opgaver, som du søger at få løst.

Tillid og loyalitet

Den gode revisor udviser også en stor mængde af tillid og loyalitet. De vil aldrig dele fortrolige oplysninger med andre, og de vil dertil overholde de aftaler, I laver. Hvis du for eksempel skal have hjælp til at indberette din forskudsopgørelse, vil de have stor nok respekt for din tid til, at han eller hun klarer sin del af opgaven til tiden. Har du fået fat i en, der konstant søger at udskyde og overskride de deadlines, som I sammen opstiller, er det muligvis på tide med en udskiftning.

Gennemsigtighed

Gennemsigtighed er som regel også en kerneværdi for den gode revisor. Visse firmaer har en tendens til at tage flere penge for deres arbejde, end de egentlig kan tillade sig. Men den gode vil altid inddrage dig i arbejdsprocessen og sikre, at du ved, præcist hvad du betaler for. Hvis du gerne vil være helt sikker på, at du ikke betaler for flere timer, end de arbejder, kan du eventuelt i starten bede dem om at redegøre detaljeret for de regninger, som de sender til dig.

Fordelagtig prissætning

Sidst men ikke mindst vil den gode revisor kunne give dig en mere fordelagtig pris end konkurrenterne. Store firmaer er som regel dyrere end enkeltmandsfirmaer, så hvis du gerne vil finde den bedst mulige pris, bør du undgå regnskabsgiganterne. Bed derudover gerne om en fast prissætning, som I aftaler, før revisoren går i gang med arbejdet. Sådan undgår du, at de lige pludselig sender dig en kæmpe ekstraregning.

 

 

Kategorier: