Virksomhedsejer? Lær her om en rekrutteringsaftale

Ønsker du ikke længere at bruge jeres egne medarbejdere og ressourcer på at rekruttere nye kandidater til jeres ledige stillinger? Med en rekrutteringsaftale, som indgås med et rekrutteringsbureau, behøver I ikke længere selv stå for rekrutteringen, og rekrutteringsbureauet sørger også for at finde de mest egnede kandidater til jer.

 

Hvad indgår i en rekrutteringsaftale? Når du som virksomhed indgår en rekrutteringsaftale med et rekrutteringsbureau, så indgår I en aftale om, at rekrutteringsbureaet står for rekruttering af nye ansatte, hvoraf I betaler et aftalt beløb til rekrutteringsbureauet for deres arbejde. Der er mange fordele ved at anvende et rekrutteringsbureau, og det kan spare jer for mange ressourcer.

 

Hvorfor indgå i en rekrutteringsaftale?

Som nævn er der mange fordele for jer som virksomhed i en rekrutteringsaftale. Rekrutteringsbureauet er uddannet og trænet i at rekruttere, og samtidig med at du med dem mindsker risikoen for fejlansættelser – som senere hen kan koste penge, mindsker du også brugen af virksomhedens ressourcer på rekruttering, der deraf kan anvendes andre steder.

 

Desuden er rekrutteringsbureauet trænet og uddannet i forskellige egenskaber som f.eks. management og personlighedstests. Rekrutteringsbureauet er altså udrustet til at udvælge de bedste kandidater til din virksomhed, og er i stand til at danne sig et objektivt overblik over, hvad der vil være en god tilføjelse til din virksomhed.

Kategorier: