Gaveidéer til dine medarbejdere

Har dine medarbejdere gjort en god indsats under Corona, og ønsker du at give dem en god gave? Hvis dette er tilfældet, så er denne artikel lige noget for dig.

Det er en god idé at overveje gaver til medarbejdere, hvis de har været demotiverede af at arbejde hjemmefra i en længere periode.

Kanalrundfart

De fleste medarbejdere kan lide at være sammen med hinanden uden for kontoret også, hvorfor kanalrundfart kunne være en meget god gave til dine medarbejdere. Det er også en måde, hvorpå man kan være sammen igen efter lang tids nedlukning.

 

For at komme på kanalrundfart kræver det selvfølgelig, at man tager til København. Hvis din virksomhed ikke befinder sig i København, kunne det være en idé at kombinere kanalrundfart med en dagstur til København.

 

Prisen for at tage på kanalrundfart er 40 kroner for hver voksen, og hvis I skal til København først, så kommer det selvfølgelig til at koste mere.

Giv dem Bitcoin i gave

Hvis du er en progressiv person, så har du nok allerede selv investeret i Bitcoin og kender til fordelene. Det er dog ikke sikkert, at dine medarbejdere kender til det i samme grad som dig. De fleste har hørt om det, men de tør ikke at springe ud i det, fordi det “kan være svært at forstå”.

 

Her har du en chance for at dele din interesse med dine medarbejdere ved at give dem en lille del af en Bitcoin i gave som tak for den gode indsats under Corona. Det skal nok blive et samtaleemne, og måske får det folk til at være mere interesserede i kryptovalutaer.

 

Hvis du ikke har købt Bitcoins før, kan du følge en guide til at købe Bitcoins her.

Mad

Alle kan lide god mad! Det kan dine medarbejdere sikkert også. Hvad med at invitere dem på restaurant sammen, så kan de også hygge sig sammen og opbygge endnu tættere relationer. På den måde slår du to fluer med ét smæk.

 

Alternativet kunne være at give dem et gavekort til en madoplevelse. Der findes mange forskellige gavekort, og det behøver ikke udelukkende at være til én bestemt restaurant. Nede i Elgiganten har de oplevelsesgavekort til salg, hvor du også har muligheden for at vælge et gavekort til restauranter.

 

Chokolade

Hvis budgettet ikke er særligt stort, så kan man også nøjes med en plade chokolade eller en lækker æske chokolade. Det er for det meste tanken, der tæller – og langt de fleste kan også godt lide chokolade.

 

Det kunne være en idé at købe chokolade fra et mere eksklusivt mærke, så dine medarbejdere kan få lov til at prøve noget, de måske ikke har prøvet før. Er det op til jul, så kan du også overveje en julekalender med chokolade bag hver låge.

Kategorier: