Vinduespudsning på arbejdspladsen giver bedre trivsel

Der er måske mange, som aldrig tænker over noget så trivielt som vinduerne på en arbejdsplads. Men der er faktisk god grund til at gå op i, hvordan vinduerne tager sig ud. Beskidte ruder kan både give indtryk af uprofessionalitet, ligesom det kan have dårlig indflydelse på medarbejdernes mentale tilstand. Pæne og rene vinduer kan derimod have en stor positiv effekt.

Få professionel vinduespudser

Der er ingen tvivl om, at enhver arbejdsplads bør finde plads i budgettet til en professionel vinduespudser. Brug nettet til at finde en god lokal mulighed, for eksempel vinduespudser Køge hvis arbejdspladsen ligger i Køge. En vinduespudser vil måske for nogle virke som en irriterende udgift, der altid ville kunne udskydes. Dette er dog ikke tilfældet, når man tænker på, at vinduespudsning virkelig giver bedre trivsel på arbejdspladsen. Tænk over, hvor ofte man som medarbejder kigger ud ad vinduet. Det er også derfor, det er klogt at tænke på oppyntning, gartneri, planteliv og så videre i kontorområdet. Når medarbejderne kigger rundt på deres omgivelser, skal det gerne se godt ud. Det er også derfor, at mange arbejdspladser for eksempel har standarder for, hvilket tøj, deres medarbejdere går i. Det kan man så sætte spørgsmålstegn ved.

Men en ting, man ikke kan sætte spørgsmålstegn ved, er at man hellere vil kigge ud gennem rene ruder end beskidte. Og det er derfor, en professionel vinduespudser simpelthen er et must, i samme grad som rengøringspersonalet er det. Det nemmeste er at betale for en ordning, hvor vinduespudserne kommer en gang hver anden uge eller lignende, alt efter hvor hurtigt jeres ruder bliver beskidte igen. På den måde behøver I ikke i administrationen at tænke over vinduespudsningen til dagligt. Det er bare noget, der sker. Spørg rundt efter de bedste vinduespudsere i dit område.

Professionalitet og rene linjer

Ud over medarbejdernes trivsel har vinduespudsningen også et andet konkret formål. Det er nemlig med til at skabe helhedsindtrykket for alle de, der kommer og besøger virksomheden. Kommer der for eksempel potentielle kunder, er det vigtigt, at de får et godt indtryk af jeres virksomhed. Måske kommer kunderne ikke til at gå og tænke over, at jeres vinduer ikke er nypudsede, medmindre det er helt uhumsk, hvilket det sandsynligvis ikke er. Men bare det at vinduerne ikke er helt pæne, ikke helt nypudsede, kan stadig have en stor indflydelse på deres generelle indtryk af virksomheden. Helt ubevidst kommer det til at påvirke deres indtryk, hvilket i værste tilfælde kan betyde, at de vælger en anden udbyder. Det giver jo ikke helt mening, at en kunde vælger jer fra, bare fordi I ikke har pudset vinduer, og det ville kunden nok heller ikke mene. Men alligevel er det let at forestille sig, at et mindre professionelt indtryk af en virksomhed har stor indflydelse på kundens helhedsindtryk. Det gælder også, når jobansøgere kommer forbi, når nyhederne skal dække virksomheden og alle mulige andre interaktioner med omverden. Dermed er der altså mere end en god grund til, hvorfor vinduespudsning er vigtigt for trivslen, både medarbejdernes og selve virksomhedens.

Kategorier: