Hjælp dine medarbejdere til hurtig tandlægehjælp

Findes der noget værre end tandpine? Det skulle da lige være regningen bagefter!

Vi har alle været der – man ligger i sengen og har ondt af sig selv, fordi visdomstænderne simpelthen bare ikke vil samarbejde. Det gør ondt i hele hovedet, og de sølle smertestillende gør ingen forskel. Ikke nok med det er det ovenikøbet umuligt at få en ordentlig nattesøvn. Man vågner, hver evige eneste gang man bevæger sig.

Det går udover ens livskvalitet og familielivet, hvis man døjer længe med tandpine. Men det går også udover ens arbejde. Det er næsten umuligt at arbejde med tandpine, og derfor er det ikke dumt, at en virksomhed hjælper deres medarbejdere med tandlægehjælp.

Lyder det som noget for jer? Så klik her!

Gør din virksomhed attraktiv

At hjælpe ens medarbejdere til hurtig tandlægehjælp er ikke kun rart for medarbejderne, men også godt for virksomheden. Der er ikke noget, der ødelægger effektiviteten og produktiviteten mere, end tandproblemer.

Derfor er det en god investering at hjælpe sine medarbejdere. Mange går ikke til tandlæge, fordi det simpelthen er for dyrt, eller fordi de tror, at det går over af sig selv.

Men det er sjældent, at tandpine går over af sig selv. Det kræver simpelthen professionelt råd at komme over tandpine.

Af og til skal der ikke mere til end en ny tandbørste og noget forbyggende tandbørstning. Andre gange skal kniven dog frem. Hvis en person har mange problemer med sine visdomstænder, er der ikke meget andet for, end at få dem fjernet.

Det er simpelthen fordi, at visdomstænder nærmest er umulige at arbejde med. Det er derfor lettere at fjerne dem end at bore i dem og fylde dem med plastik.

Derudover har mange mennesker også svært ved at nå deres visdomstænder med tandbørsten. Det er alt i alt noget bøvl med de visdomstænder.

En god tandlæge kan hjælpe på problemet

Der er næsten ikke noget bedre end følelsen af et overstået tandlægebesøg. Tænderne er helt glatte og rene som aldrig før. Det kan godt være angstprovokerende at komme afsted, men det er simpelthen for det bedre.

Døjer man med sine visdomstænder, bliver man simpelthen nødt til at tage til læge. Bliver man hjemme og venter på, at det går over af sig selv, kan man godt risikere at vente længe.

Der kan let gå betændelse i en visdomstand. Og det er som sagt fordi, det er rigtigt svært at komme ind til tanden. De fleste får simpelthen ikke børstet deres visdomstænder ordentligt.

Derudover kan der opstå komplikationer, når tanden vokser ud. Når en visdomstand vokser ud, gror den igennem tandkødet, og der kan derfor opstå små lommer af kød. I de lommer kan madrester samle sig igennem dagen og blive til en betændt masse.

Det ender i et smertehelvede, hvis ikke man får det tjekket. Heldigvis er en betændt kødlomme let at fikse – det skal bare renses med noget bakteriedræbende og derefter børstes ekstra grundigt.

Nogle gange skal der en operation til

Nogle gange går der betændelse i hele tanden og de dertilhørende rødder. I sådan et tilfælde er der ikke andet at gøre end at fjerne tanden.

Mange har også problemer med pladsen. Nogle har ikke plads til en visdomstand i deres mund. Er der ikke plads, begynder visdomstanden at trykke imod de andre tænder. I værste fald kan visdomstanden gro skævt ud og skrabe med tandkødet.

I dag er det heldigvis ikke det store problem at fjerne en visdomstand. Det er et forholdsvis let operativt indgreb, der er overstået over en eftermiddag. Tøv derfor ikke med at få fat i en tandlæge!

 

 

 

Kategorier: