Tjekliste til firmafesten

Trænger fællesskabet på kontoret til en firmafest, hvor der er tid til at snakke om andet end ugens opgaver? En firmafest kræver en masse planlægning – særligt hvis I er en større virksomhed.

Her får I en tjekliste til firmafesten, så I ikke glemmer en vigtig detalje. I får for eksempel tips til, hvilke cocktails I kan servere, hvor I kan købe billige isterninger, og hvor I kan afholde eventet.

 

Fire gode cocktails til en firmafest

Til en firmafest er der mange smagspræferencer, I skal imødekomme. Nogle er til de søde cocktails, andre er til de mere tunge af slagsen. Derfor bør udvalget også afspejle, at der er noget for enhver smag.

 

I kan for eksempel vælge at servere disse fire cocktails for kollegerne:

  • Gin Hass®
  • Whiskey Sour
  • Bramble
  • Old Fashioned

 

Hvis I bliver mange deltagere til festen, er det muligvis en god idé at tilføje lidt flere til listen. Men med dette udvalg rammer I bredt, og enhver kan finde noget, som de ville nyde at drikke.

 

For mange vil det også være belejligt, hvis der er nogle alkoholfrie cocktails. Måske skal nogen køre hjem, eller måske ønsker de generelt at undgå alkohol.

 

Billige isterninger til drikkevarerne

Hvis firmafesten også indebærer cocktails, kan I ikke undvære billige isterninger. Cocktails skal nemlig have lidt mere is, end de fleste regner med.

 

Der findes ikke ret mange virksomheder, der leverer isterninger til døren. Men hos Isklart kan du nemt bestille is til fest og ovenikøbet få det hele leveret til adressen, hvor I holder fest.

 

Det er helt op til jer, hvor meget is I vil have leveret. Uanset om det er 8 eller 100 kg is, er det intet problem.

 

Derudover kan I selvfølgelig også vælge mellem tre typer af isterninger. Der er både almindelige isterninger, knust is og cube is. Hvilken type, I bør vælge, afhænger af, hvilke drinks I har tænkt jer at servere. Der er stor forskel på, om for eksempel en Mojito bliver serveret med cube is eller knust is.

 

Den rette lokation

Der er mange muligheder, når I skal vælge, hvor firmafesten skal holdes. Det kommer selvfølgelig meget an på, hvad formålet er, hvor I mange I bliver, og hvad I forventer af selve lokationen.

 

Det er en god idé at overveje, om der skal være mulighed for overnatning og spisning. Hvis det er tilfældet, kan I hurtigt fravælge mange lokationer.

 

De færreste steder tilbyder, at man både kan sove og spise. Men hvis I ikke har noget imod at gå fra restaurant, til underholdning og måske senere til overnatning, bliver det er større puslespil.

 

På selve aftenen må det helst ikke være alt for besværligt at komme fra A til B. Det kan hurtigt ødelægge stemningen, hvis der pludselig er behov for cykler eller bustur midt i en god aften.

 

Kategorier: