Skab et godt udeklima for virksomhedens ansatte

Som virksomhed med ansatte, kan det være en god ide at sikre at man har nogle ordentlige faciliteter som de ansatte kan benytte sig af, både når de opholder sig indendørs, men også når der er mulighed for at kunne opholde sig udendørs. Gode faciliteter er nemlig med til at øge de ansattes tilfredshed på arbejdspladsen, noget som har direkte effekt på produktiviteten, og dermed på bundlinjen i virksomheden. I denne artikel går vi igennem nogle af de faciliteter man med fordel kan tilføje virksomheden, og som kan være med til at give et bedre udeklima for virksomhedens ansatte, så læs med her for inspiration og ideer til din egen virksomhed eller arbejdsplads.

Have og gårdmiljø

Har virksomheden faciliteterne til det, er et have eller gårdmiljø hvor de ansatte kan opholde sig, et godt bud på et fokusområde for virksomheden, i forsøget på at gøre arbejdspladsen til et bedre sted at være for de ansatte. Især grønne områder med indrettede siddepladser, kan være et dejligt sted for de ansatte at opholde sig i når vejret tillader det, hvor der kan nydes frokost, eller forskellige former for arrangementer.

En god indretning af have eller gårdmiljø kræver også man gør en indsats for at få det istandsat, hvad enten man får plantet blomsterbede, buske, hække eller lignende, eller om man overvejer den ene eller anden form for tilbygning. Ordentlig flisebelægning i forbindelse med gangarealer og stisystemer er en god måde at give haven eller gårdmiljøet lidt ekstra. En sidste god anbefaling er en overdækning til cykelskurene, eller der hvor de ansatte parkerer deres cykler når de møder ind på arbejde.  Det er aldrig sjovt at komme ud til et vådt cykelsæde, så en overdækning til cykelstativerne vil uden tvivl være en populær tilføjelse, hos dem af de ansatte som cykler til og fra arbejde, selv når vejret ikke rigtig tillader det.

Terrasse

En terrasse hvor dine ansatte kan opholde sig på i løbet af arbejdsdagen, under pauser, arrangementer og så videre, er altid en sikker vinder. En belægning af fliseterrasse med tilhørende siddepladser, og gerne med en overdækning i eksempelvis træ eller aluminium, og så er du også sikret at terrassen kan benyttes når vejret er dårligt, og det regner eller sner. En afskærmning kan ligeledes være en god tilføjelse til terrassen, især hvis der er meget åbent og vinden let kan trække igennem. Skal terrassen også benyttes om vinteren, så kan et par varmelamper være en lille ekstra luksus, som med garanti vil skabe glæde blandt de ansatte. En fliseterrasse er en super tilføjelse til virksomhedens have eller gårdmiljø, da den er nemmere at vedligeholde end eksempelvis en træterrasse. Dette kan være fordelagtigt hvis terrassen benyttes af mange ansatte.

Kategorier: