Cocktail kursus som teambuilding aktivitet

Sidder du lige nu i en HR-afdeling og skal finde ud af, hvordan I kan få et bedre sammenhold blandt medarbejderne? Der findes et utal af teambuilding aktiviteter, så der er ikke noget at sige til, hvis du ikke helt kan finde ud af, hvilken du skal vælge.

Her har vi samlet nogle bud på, hvad det kunne være:

  • cocktail kursus med undervisning
  • overnatning i spejderhytte
  • fredagsbar med underholdning

Det er blot nogle enkelte forslag til, hvordan du kunne gribe jeres teambuilding an. I dette indlæg går vi dog særligt i dybden med cocktail kurset, da det giver mange gode resultater i forhold til fællesskabet og sammenholdet blandt de ansatte.

Så hvad er fordelene ved et cocktail kursus, og hvilke valg skal du gøre dig? Det kommer vi meget mere ind på her. På den måde kan du tage den rette beslutning og glæde dig til en fantastisk teambuilding aktivitet, som du formentlig også selv har lyst til at deltage i!

 

Hvad er fordelene ved et cocktail kursus som teambuilding?

Det kan muligvis virke som et lidt vovet sats at vælge et cocktail kursus som jeres teambuilding aktivitet. Men deltagerne behøver jo slet ikke at drikke alkohol for at kunne være med. Du kan nemlig sagtens bestille, at I også bliver undervist i nogle alkoholfrie cocktails. På den måde er et cocktail kursus også en meget inkluderende aktivitet, da alle kan være med.

En anden fordel ved et cocktail kursus kan være, at alle medarbejderne får lov til at arbejde sammen om noget andet, der ikke lige gælder jeres hverdagsarbejde. På den måde får alle set hinanden an i en ny situation, som de ikke lige har stået i før. Det kan give nogle positive resultater i forhold til kommunikationen mellem de enkelte medarbejdere, som de kan bruge hverdagen.

Derudover lærer I selvfølgelig også noget nyt, og det er da altid sjovt at kunne tage nogle nye redskaber med hjem i lommen. Det er jo lige til at bruge hjemmebaren eller til jeres næste fredagsbar!

 

En god start på fredagsbaren

Et cocktail kursus er en super god aktivitet at lægge inden en fredagsbar. Den type af arrangementer har det jo med at blive festlige, og derfor kan et cocktail kursus som start passe perfekt ind.

På den måde er der noget helt nyt at snakke om til selve fredagsbaren, og der er sikkert et noget højere humør, end I måske ellers har haft til den type event.

Et cocktail kursus kan altså mange ting, når det kommer til at få en arbejdsplads til at fungere bedre. Og det er garanteret også en aktivitet, som I ikke har prøvet før, hvilket gør det til en endnu sjovere oplevelse for alle. Så kast jer endelig ud i det, og set om det ikke er noget for jer at lege bartendere for et par timer!

Kategorier: