Tips til køb af antivirus online til firmaet

Tips til køb af antivirus online til firmaet

Hvis du er ejer af en computer, som du blandt andet bruger til at gå på internettet med, bør du have en antivirus. En antivirus er et program, der beskytter din computer mod udefrakommende trusler. Sagt med andre ord er en antivirus ligesom en stor lås, som du også sætter på din dør for at holde udefrakommende trusler væk. Hvis du ikke har et beskyttelsesprogram på din computer, risikerer du at cyber-kriminelle bryder ind i din computer og stjæler alle dine oplysninger. Med dine oplysninger kan de blandt andet optage lån i dit navn eller overføre alle dine penge til deres konto. Derfor er det altid en god idé med et beskyttelsesprogram, som du i øvrigt nemt kan købe online.

Er du på udkig efter en antivirus af høj kvalitet? Så kan du gå ind og finde det på nettet.

Du skal vælge mellem en gratis og betalt version

Hvis du gerne vil købe et beskyttelsesprogram, vil du hurtigt opdage, at der findes både gratis og betalte versioner. Det kan selvfølgelig virke tillokkende at vælge den gratis version, men som bekendt er noget sjældent gratis i virkeligheden. Derfor sælger firmaer med gratis version også ofte dine oplysninger til en tredjepart. Derfor bør du altid læse det med småt, hvis du gerne vil have et gratis beskyttelsesprogram. Kun på den måde er du helt sikker på, hvad du egentlig siger ja til.

Hvad bruger du internettet til?

Inden du køber noget program, der kan beskytte dig, bør du danne dig et overblik over din internetadfærd. Det er nemlig vigtigt, at du køber et program, der kan beskytte dig bedst muligt. Det betyder også, at hvis du mest anvender internettet til at surfe på, bør du vælge et program, der sikrer din færden. Her har flere af de store virksomheder bag beskyttelsesprogrammer en stor database. Databasen indeholder oplysninger om, hvilke hjemmesider, der virker mistænkelige. Hvis du derfor er på vej ind på en hjemmeside, der potentielt kan stjæle dine oplysninger, vil du blive advaret. Det er en ekstra tryghed på internettet.

Hvis du tit downloader filer

Hvis du tit downloader filer, er det vigtigt, at du så finder et beskyttelsesprogram, der har en særdeles effektiv filscanner. Filscanneren tjekker nemlig, om der er nogen form for virus på dine filer. Ofte kan filscanneren også sættes til at udføre sit job automatisk. Det betyder, at du ikke hele tiden skal huske, at du skal scanne dine filer.

Du skal overveje, hvor mange licenser du får brug for

Når du skal købe et beskyttelsesprogram, kan du købe flere licenser med til det samme program. På den måde kan du anvende programmet på flere forskellige enheder. At købe flere licenser er en billigere løsning end at købe flere programmer. Derfor kan der være en del penge at spare, når du køber flere licenser på én gang.

Hvad med særbeskyttelse af dine børn?

Hvis du er forælder, er der uden tvivl nogle hjemmesider, som du ikke ønsker at dine børn skal opleve. Særligt, hvis de ikke er så gamle. Derfor kan du også vælge blandt flere beskyttelsesprogrammer, der også tilbyder børnefilter. Med et børnefilter styrer du, hvilke hjemmesider, dine børn kan gå ind på. Derudover kan du også styre, hvor længe dine børn er på internettet om dagen.

Kategorier: