Styrk sammenholdet – Firmaarrangementer for alle

Når man gerne vil styrke sammenholdet på sin arbejdsplads, så fungerer det næsten altid bedst med firmaaktiviteter, som ikke rigtig relaterer sig til selve de arbejdsopgaver, man normalt står med på arbejdspladsen. Det skal være nye oplevelser, som gør, at medarbejderne kan opleve hinanden i et nyt lys og generelt lære hinanden bedre at kende.

Der er mange forskellige Firma aktiviteter, som man kan kaste sig over, når man gerne vil styrke sammenholdet på arbejdspladsen, og herunder kan du få nogle bud på nogle af dem.

Escape room

En firmaaktivitet, som i de senere år er blevet mere og mere udbredt, er escape room. Det, der nemlig sker, når man er i et escape room, er, at man som hold skal løse en form for mysterie på tid, og det er jo lige præcis den type samarbejdsopgaver, som fungerer rigtig godt til at ryste folk sammen. Man lærer nemlig at samarbejde og lytte til hinanden, og så er det på en lidt sjovere måde, end de situationer der nok opstår på arbejdspladsen. Det er altså en god kombination af en sjov oplevelse og noget, som de ansatte faktisk kan tage med sig tilbage på arbejdspladsen.

En tur ud i det blå

Hvis man gerne vil udfordre medarbejderne lidt, så kan man også arrangere nogle firmaaktivteter ude i det blå. Det kan være, at man vælger, at det skal være en kanotur eller en overnatning i shelters – i hvert fald et eller andet, hvor man også kommer til at arbejde sammen om nogle lidt mere alternative opgaver som eksempelvis at sætte et telt op, styre en kano sammen eller lave mad over bål. Så længe der foregår en eller anden form for samarbejde, kan det bruges som en firmaaktivitet.

Efterfulgt af middag eller firmafest

Uanset hvilken firma aktivitet med vælger til at ryste medarbejderne sammen, så er det altid en god ide at slutte dagen godt af. Her kan man eventuelt holde en lille middag eller firmafest efter aktiviteterne er overstået, så man over et godt glas vin eller en øl kan snakke om dagens oplevelser og få en god afslutning på dagen. Så kan man selv vurdere, om det bare skal holdes ved et enkelt glas vin eller to, eller om det skal udvikle sig til en rigtig fest. Det kommer måske også an på, hvor mange man er, og hvad man foretrækker.

Kategorier: