Skal du vælge en dyr eller billig revisor

Hvis man har brug for en revisor, kan man hurtigt finde en på nettet, men hvem skal man vælge? Ligesom med alt andet findes revisorer i forskellige prisklasser, så man kan både få en dyr og en billig revisor.

Det rette match

De dyre revisorer finder man primært i de større byer, hvor der er tale om afdelinger af større danske eller internationale revisorkæder. I realiteten henvender disse sig hovedsageligt til de større virksomheder. Så har man et mindre firma, det kunne for eksempel være en webshop eller lignende, så vil man typisk være fint dækket ind ved at vælge en billig revisor – se mere her.

Det kan være en revisor, som måske er en enkeltmandsvirksomhed, der ligger i provinsen. Her har man sandsynligvis en beskeden husleje i sammenligning med revisorerne i de større byer, og det bevirker blandt andet, at denne revisor ikke har brug for samme indtjening for at få dækket sine faste omkostninger, hvoraf husleje ofte er en tung post.

Hos en billig revisor vil man opleve en anden tilgang til tingene, idet man hos et mindre revisorfirma har et mere personligt forhold til kunderne. Her er kunderne ikke blot et nummer, de er faktisk vigtige hver især, og den slags fornemmer man hurtigt som kunde.

Det skal også siges, at uanset om det er en dyr eller en billig revisor, så skal regnskabet hos kunden være i orden, og det er der regler for, så det er ikke noget, prisen på revisoren har indflydelse på.

Kategorier: