Sådan gør du din arbejdsplads mere attraktiv for de ansatte

Sådan gør du din arbejdsplads mere attraktiv for de ansatte

Dette indhold er sponsoreret.

En arbejdsplads har et ansvar overfor dens ansatte, når det handler om at skabe et godt arbejdsmiljø. Det handler om, at de ansatte skal være glade for at gå på arbejde og føle et tilhørsforhold til arbejdspladsen. På den måde sikrer man sig, at de ansatte forbliver ansat så længe som muligt. Det handler især om at give de ansatte de bedste muligheder for at passe på sig selv og optimere deres arbejdsindsats gennem forskellige tiltag.

Det er gennem de senere år blevet utrolig populært at forvandle arbejdspladsen fra et sted, hvor man udelukkende arbejder, til et sted, hvor man også går til træning eller massør eller hygger i kantinen. Der er samtidig kommet et stort fokus på, at arbejdspladsens frynsegoder skal hænge sammen. Derfor er det blevet utrolig populært med fx en løsning, hvor man både indretter træningslokaler og sætter frisk og gratis frugt frem til de ansatte. Ønsker du at skabe bedre arbejdsvilkår for dine ansatte, er det nemlig et godt skridt i den rigtige retning.

Økologi på arbejdspladsen

Der er efterhånden blevet meget normalt at sætte frugtkurve med frisk og lækker frugt frem i kantiner og pauserum. Her kan de ansatte komme og snuppe en pære i deres pause uden beregning, og det store udvalg af kurvestørrelser og frugtvarianter sikrer en kurv, der passer til enhver virksomhed. Økologisk firmafrugt vinder efterhånden frem, fordi det sender et signal om virksomhedens værdier ud over at vise en stor omsorg for de ansatte.

Virksomhedens frugtordning kan virke som et skub i en sundere retning for de ansatte og kan dermed – ud over at være en lækker lille bonus – medvirke i en større helhedsplan om en sundere og mere effektiv arbejdsplads.

Kombiner frugtordninger med fitnesstilbud

At skabe en sund, glad og effektiv arbejdsplads handler dog ikke kun om frugt. Her kan man med fordel tænke større og kombinere frugtordninger med firmafitness ved at indrette et lækkert og moderne træningslokale.

Det er nemlig blevet bevist, at træning kan styrke arbejdsglæden og øge produktiviteten. Det handler også om at sætte de bedste rammer for ens ansatte og give dem de bedste muligheder for at holde deres helbred ved lige. Derfor kan man også se et fald i sygefravær, når der gives adgang til et træningslokale for de ansatte.

Når man køber udstyret til firmafitness, kan man også ved mange firmaer få en træningskonsulent med ud, som kan introducere medarbejderne til de mange maskiner. Her kan man få fifs og tricks til de mest optimale og mest korrekte træningsmetoder, så de ansatte kan drage størst nytte af træningslokalet.

Kombinerer man frugtordning, firmafitness og fx en tilknyttet massør på arbejdspladsen, skaber man de bedste muligheder for at leve sundt for sine ansatte. På den måde sikrer man sig glade ansatte i mange år fremover.

Kategorier: