Hvor kan jeg købe snitsikre handsker?

Når man arbejder indenfor jobs, hvor man skal håndtere pressede situationer og til tider kan komme i fare for alvorlige skader, så er det vigtigt at have sikkerheden i højsædet.

Du skal have det rigtige udstyr på, så du kan garantere din egen sikkerhed og giver dig selv de bedste chancer, for ikke at komme til skade. Derfor er det også vigtigt at benytte snitsikre handsker indenfor mange professioner.

Hvad er snitsikre handsker, og hvornår skal du bruge dem?

Snitsikre handsker er lavet af et bestemt materiale, som gør, at de er meget svære at komme igennem med kniv.

De benyttes oftest af fagfolk, som arbejder indenfor fx militæret eller fængsler, men hvis du camperer meget, er overlevelsesmand eller bare bruger meget tid i naturen, så kan det være, at sådan et par handsker også er noget for dig.

De fungerer som en ekstra sikkerhed til de mennesker, som opholder sig i risikomiljøer i det daglige, så de kan føle dig sikret, uanset hvilket job de har.

Hvordan de virker, og hvad de er lavet af

Som nævnt ovenfor, så er snitsikre handsker lavet af et materiale, som gør, at de ikke er nemme at skære eller stikke igennem. Forestil dig en skud-/stiksikker vest til dine hænder. For at kunne kalde sig snitsikre, skal handskerne godkendes og lever op til bestemte krav for sikkerhedstøj.

Handsker er lavet af materialet Cut-Tex® PRO, som er snitsikret på niveau 5+ hvilket er det højeste. Intent materiale er 100% snitsikret, men dette materiale er med til at mindske risikoen for livstruende skader.

Her kan du købe dine handsker

Der er mange steder, hvor du kan købe snitsikre handsker, men det er vigtigt, at du køber fra en virksomhed, der gør i varer som dette. Så kan du være sikker på, at handskerne er af den rigtige kvalitet, så du ikke skal være bekymret for, om de faktisk virker.

Hvis sådan et køb interesserer dig, så køb dine snitsikre handsker her. Handskerne er et godt startsted, hvis du bare er interesseret i denne type beskyttelse. Hvis det er fordi du arbejder i et risikomiljø, så bør du også tilegne dig mere beskyttelsestøj end dette. Se mere om stiksikker veste her.

Tag din egen sikkerhed i hænderne i dag og sørg for, at du kan føle dig sikker i din daglig dag gennem køb af beskyttelsestøj.

Kategorier: