Et godt arbejdsmiljø skaber gode resultater på arbejdspladsen

Et godt arbejdsmiljø skaber gode resultater på arbejdspladsen

Det er ikke nogen hemmelighed, at et godt arbejdsmiljø skaber de bedste resultater på arbejdspladsen. Både mellem medarbejdere, men også den slags resultater, som man kun kan se på bundlinjen.

Et godt arbejdsmiljø bidrager til øget produktivitet, forbedret motivation og bedre trivsel blandt medarbejderne på arbejdspladsen. Og det giver bedre resultater både i den daglige gang på arbejdspladsen, men det kan også ses på de resultater, som der kommer ud af medarbejdernes arbejde.

Hos https://expand.nu/ uddannes ledere i at blive bedre til at motivere deres medarbejdere til at udnytte det potentiale, som de allerede sidder inde med, positivt på deres arbejdsplads.

 

Bliv professionel coach i dit virke som leder

I din position som leder har du mulighed for at benytte flere forskellige værktøjer for at motivere sine medarbejdere på arbejdspladsen.

Anvender du coaching som managementværktøj, så sætter du også et mål om at skabe en personlig forandring hos dine medarbejdere, der ikke handler om dit agenda. Som coach skal du nemlig ikke komme med gode råd, du skal heller ikke fortælle, hvordan tingene skal gøres. Du skal heller ikke forsøge at fremme dine egne mål gennem medarbejderen.

En coachende tilgang handler i stedet om at forsøge gennem samtale at få medarbejderen til selv at finde frem til nogle egenskaber, som de kan benytte for at skabe positive resultater på arbejdspladsen.

 

Skab en positiv virksomhedskultur gennem coaching

Når man som medarbejder får ansvar for sine egne mål, beslutninger og handlinger på sin arbejdsplads, så vil de bidrage til øget selvtillid og selvværd blandt medarbejderne. Kommunikationsegenskaberne blandt medarbejderne vil vokse, produktiviteten vil øges og det generelle velværd vil klart være forbedret.

Det handler i høj grad om, at man som medarbejder ikke vil føle, at man får tilskrevet sig ting, som man ikke selv kan stå inde for. At man er nødsaget til at agere ud fra et ståsted, som man ikke kan se sig selv i. Det kan være svært.

Anvender man coaching som managementværktøj, så motiverer man sine medarbejdere til at stå på egne ben og agere ud fra et ståsted, som de selv kan stå inde for. Det skaber bedre resultater i sidste ende.

 

Få en certificeret coaching uddannelse i København

Som direktør, leder eller HR-medarbejder i en virksomhed vil du kunne skabe gode resultater i din virksomhed, hvis du anvender en coachende tilgang i din måde at være leder på.

Tag en coaching uddannelse i København hos Expand og få værktøjer til at fremme motivationen og arbejdsglæden hos dine medarbejdere. Som coach vil du være i stand til at hjælpe dine medarbejdere til at blive mere bevidste om de ressourcer, de allerede besidder.

Du hjælper dem med at anvende disse ressourcer positivt på arbejdspladsen. Det skaber større arbejdsglæde ved hver enkelt medarbejder og et bedre arbejdsmiljø generelt på arbejdspladsen.

 

 

Kategorier: