En god business-portal

Find informationer om business og HR på Brancheoversigt.dk, som jævnligt bringer interessante artikler til gratis læsning.

Brancheoversigt.dk er en dansk blog, der skriver om business, HR og erhverv. Er du virksomhedsejer, iværksætter, COO, bestyrelsesmedlem eller jobsøgende, så vil siden måske være noget for dig. På siden kan du læse om handel og HR, og der findes mange spændende danske virksomheder, der klarer sig virkelig godt for tiden. De klassiske produktions- og salgsvirksomheder klarer sig glimrende på trods af Corona-krisen, så der skabes vækst i landet. Det er en god business-portal, der skriver bredt om virksomheder med potentiale. Du kan bl.a. læse om firmaer, der sælger pejse og brændeovne i langt mere klimavenlige versioner end tidligere. Brændeovne er en rigtig klimasynder, men med ny teknologi og bl.a. træpiller og briketter får man langt mere varme ud af meget mindre træ, og dermed formindsker man forureningen markant. Flere virksomheder i Danmark arbejder ud fra en bæredygtig agenda og skaber små forandringer, der trækker os i den rigtige retning.

Læs mere hos Brancheoversigt.dk

Er du businessinteresseret? Så besøg Brancheoversigt.dk og læs om bl.a. HR, handel og det danske erhvervsliv. Du kan læse om spændende forretninger, der arbejder inden for digitaliseringens rammer og bl.a. hjælper virksomheder med at omstille sig til de nye forudsætninger, skabt af Industry 4.0. Alle virksomheder – store som små – er nødt til at tage digitaliseringen alvorligt, for hvis ens kunder er på de sociale medier, så må man også selv være det. Der udvikles store softwareprogrammer kaldet ERP, som kan hjælpe mellemstore og store virksomheder med at samle alle afdelingerne under én platform, som giver real-time kontrol og samspil imellem fx HR, handel, produktion, IT, indkøb, lager etc. At implementere sådan et program er ikke bare noget man gør fra den ene dag til den anden. Det er en længere proces og kan kræve professionelle IT konsulenter, som tager virksomheden i hånden og fører den hele vejen igennem processen med foranalyse, træning, implementering og tilpasning.

Kategorier: