Dress To Impress Storpige Guide

Har du din daglige gang på direktionsgangen, eller skal du til at have det i en nær fremtid? Det kan være angstprovokerende at vælge det rette tøj, hvis du bruger tøj i store størrelser. Ikke fordi du nødvendigvis er bange for fatshaming eller anden negativ social adfærd fra dine kolleger, men fordi du selv er meget bevidst om din fremtræden.

Sådan bør det ikke være. Sådan skal det ikke være!

For få år siden var det svært at finde egnet storpige tøj til en fornuftig pris. Faktisk var det generelt svært: Det var kun meget få butikker, og udvalget var nærmest ikke eksisterende. Heldigvis er der sket meget de seneste år. Både hvad angår i butikker, hvor der er kommet større udvalg, men især også i dedikerede storpige butikker, hvor du kan få lækkert tøj.

Nyd udvalget

En af de butikker som er kommet til – ja faktisk som har været med siden 2016, hvor udvalget nærmest var ikke eksisterende – er mapeo. Den danske webshop blev startet af frustration over det lille udvalg, og dårlige pasformer der fandtes rundt omkring. Med det in mente, blev der bygget en webshop, som både var brugervenlig og ikke mindst havde et godt udvalg, med udførlige målskemaer, som kunne gøre kunderne mere trygge i deres handel.

Siden da er udvalget steget stødt, og du finder i dag et meget stort udvalg i mange forskellige kategorier af tøj i store størrelser.

En af de populære kategorier er storpige kjoler, hvor du finder et stort udvalg både til hverdag og fest, men også som kan bruges i din daglige gang på arbejdet, uanset hvad din funktion er. Derfor er det en overvejelse værd, næste gang du skal shoppe tøj, at tage et smut forbi mapeos virtuelle hylder, eller følge med på en af de mange Live-Salg der løbende afholdes, med gode tilbud og hvor nyhederne bliver vist på modeller du kan spejle dig i.

Det klassiske storpige mærke

Når vi snakker om storpige mærker, så kommer du ikke uden om tøj fra Zizzi, og netop Zizzi kjoler er også en af de populære mærker, som alle kender. Det er værd at tjekke andre mærker ud, men vil du være sikker på noget du kender, så er Zizzi et af de sikre valg. Har du brug for yderligere hjælp, kan det fås både ved det tilstedeværende kundeservice, men ikke mindst også til en af de mange Live Salg der løbende bliver holdt. Her kan du også få inspiration fra andres spørgsmål og kommentarer. Dette er også grunden til at mange vælger ikke at gå glip af dem – her er både gode tilbud, men ikke mindst også værdi som du kan tage med dig, næste gang garderoben skal fornys.

Kategorier: