Sådan passer du godt på dine medarbejdere i servicebranchen

Ejer du en virksomhed indenfor servicebranchen, fx en cafe, hotel, spa salon eller lign. så er der altid en masse rengøringsarbejde og vedligeholdelse. Det er tidskrævende og hårdt arbejde for dit personale. Men med et blødgøringsanlæg fra Aqua Danmark kan du faktisk reducere rengøringstiden og spare dit personale for en masse hårdt slidende rengøringsarbejde samtidig med at du nedsætter dine daglige økonomiske omkostninger.

Hvordan kan et blødgøringsanlæg hjælpe din virksomhed?
Et blødgøringsanlæg går ind og fjerner kalken i dit vand. Dette gør at der ikke samler sig kalkaflejringer i varmtvandsbeholder, vandrør, hårdhvidevarer osv. Hvilket betyder at du kan spare lidt på varmeregningen, vandregningen og udgifter til vedligeholdelse af de forskellige vanddrævende produkter der bruges i dagligdagen. Der sætter sig heller ikke kalk på fliser, vask, armaturer og toiletter og derudover slipper dit service fra opvaskemaskinen og dine vinduer også for kalkstriber. Det gør at dit personale ikke behøver at slide i lige så høj grad for at opretholde et højt rengøringsniveau. De får mindre sygedage fordi de ikke skal ligge på knæ og skurre fliser og toiletter og få ondt i ryg og led.

Dine gæster vil også nyde godt af det bløde vand
Hvis du er ejer af et spisested, bruges der mange kræfter på rengøringen af køkkenet og service for at opretholde en høj service overfor kunderne. Tingene skal være rene og se flotte ud. Det betyder enormt meget at gæsterne ikke skal sidde med glas der har glaspest eller kalk render. Er du ejer af et hotel vil dine gæster kunne nyde godt af bløde tekstiler som helt automatisk vil komme fra vaskemaskinen. Den vil med blødgjort vand ikke have behov for skyllemiddel og sæbeforbruget vil sættes bemærkelsesværdigt ned. Det giver blødere håndklæder og sengetøj, som holder farven længere og dine gæster vil elske det. En stor del af oplevelsen ved, at komme på hotel er netop følelsen af luksus og denne vil opstå med bløde tekstiler. Har du en spa salon, jamen så er blødgøringsanlægget et most. Det bløde vand giver blødere hud og hår og du kan nedsætte forbruget af sæber, cremer, olier osv. betydeligt.

Husk også salttabletter til blødgøringsanlæg

Blødgøringsanlægget er ikke kun en hjælp for dine medarbejdere og mere luksus til dine gæster. Det er også en besparelse i hverdagen på sæber, rengøringsmidler, afkalkningsprodukter, slid af tekstiler, vedligeholdelse af vanddrævende produkter og lavere energiregning på varmen. Et blødgøringsanlæg er for dig i servicebranchen en investering som kan betale sig!

Kategorier: