Med firmaet på bustur og virksomhedsbesøg

Skal din arbejdsplads på virksomhedsbesøg i det nye år? Det kan være, I allerede er gået i gang med at planlægge en hel dag med et spændende virksomhedsbesøg, fx i København – måske endda med nogle interessante eller hyggelige stop undervejs? Hvordan kan man gribe det an, så alle bliver tilfredse? Det er ikke let, men det er heller ikke umuligt.

Der er selvfølgelig den løsning, at alle kører med tog eller selv tager bilen. Det er jo trods alt en arbejdsdag, og nogle medarbejdere vil måske helst selv styre transporten. Ulemperne ved en alle-kører-selv-model er dog mange: Hver medarbejder bruger både tid og penge på billetter eller kørsel og måske broafgifter. Desuden er det tidsmæssigt sværere at styre, fordi flere ting er uforudsigelige: Vejret, togforsinkelser, eller endnu værre: Togaflysninger. Disse gør det relativt udfordrende for alle medarbejdere at nå frem til dagens bestemmelsessted på samme tid, især hvis det er en længere tur, måske ligefrem på tværs af landet. Så set fra arbejdsgiverens side kan individuel transport næppe betale sig.

Sidst, men ikke mindst, er transporttiden på sin vis spildt, hvis alle medarbejdere selv organiserer deres transport. Sagt på en anden og mere konstruktiv måde, så går arbejdspladsen glip af en gylden mulighed for at samle hele medarbejdergruppen fra dagens begyndelse og arrangere en fuld dag med forskellige mål undervejs. Ydermere får medarbejdere mulighed for et mere uformelt samvær på turen, og som alle ved, så styrker det sammenholdet, hvis medarbejderne også har det rart sammen socialt. 

Virksomheden kan derfor med stor fordel gå (eller rettere køre) en anden vej og vælge at chartre en bus til transporten. Uanset om I skal med bus til København eller et andet sted i landet, så er VIKINGBUS den ideelle samarbejdspartner på rejsen. I beskriver selv programmet fra A til Z med netop de stop og pauser, I ønsker, undervejs, så I får det maksimale ud af jeres dag på alle måder. Fornøjelsen med detailplanlægningen er helt på VIKINGBUS’ side, da de sørger for alt omkring rejsens organisering og timing, i fuld overensstemmelse med netop din virksomheds ønsker og behov. For eksempel kan en bus fra VIKINGBUS indrettes meget forskelligt og helt efter jeres specifikke behov. Det kunne dreje sig om handicapegnede pladser eller borde til arbejdsstationer, og VIKINGBUS sørger også for kaffen og aviser ombord, hvis det er noget, I ønsker. 

Arbejdspladser er forskellige, og hvis du arbejder i en virksomhed, som har mere end et arbejdssted, så har du formentlig oplevet, at det er nødvendigt i ny og næ at transportere sig frem og tilbage mellem to eller flere adresser. Den udfordring løses let og elegant med en firmabus fra VIKINGBUS, hvor medarbejderne som en ekstra fordel kan arbejde undervejs, fordi VIKINGBUS kan indrette bussen, så den passer nøjagtigt til jeres behov. Du slipper for at tænke på transport, og ovenikøbet kan transporttiden bruges konstruktivt til at arbejde, hvis du fx har en deadline eller noget andet, du skal have klar, til når du kommer frem. Det er vist definitionen på mindst to fluer med et smæk, og her er VIKINGBUS igen den helt rigtige samarbejdspartner.

Med VIKINGBUS er din arbejdsplads sikker på, at transporten bliver en succes. Busrejsen er både praktisk og ganske bekvem, og I kan være sikre på, at VIKINGBUS leverer service i topklasse, hvor både udstyret og bussens indretning er moderne og indbydende. Og selvfølgelig får I en professionel chauffør, der sørger for, at alt kører efter planen, så I blot kan slappe af og nyde turen.

Kategorier: