Med et abonnement fra BOB linkbuilding er dit firma sikret god linkbuilding

Med et abonnement fra BOB linkbuilding er dit firma sikret god linkbuilding

Vil du gerne digitalisere din virksomhed og dens produkter eller er din virksomhed allerede online, men føler du ikke du får nok ud af det? så er SEO og linkbuilding noget om du og din virksomhed kan benedicere af. Du har sikkert hørt disse to udtryk før og som regel sammen, dette giver god mening for de går nemlig hånd i hånd. Har du derimod ikke hørt dem før, så har du nu. Her i denne artikel kan du blive klogere på, hvad det er, hvilke fordele det kan give din virksomhed og dens hjemmeside og samtidig med det, hvordan du kan bruge det rigtigt. Hvis du gerne vil blive klogere på, hvordan du kan skabe bedre muligheder så er du havnet det rette sted.

SEO eller søgemaskineoptimering forklaret

Før du kan finde ud af, hvordan det kan gavne dig og din virksomhed, samt hvordan du kan bruge det, så skal du jo lige vide, hvad det er. SEO står for Search Engine Optimization, dette bliver oversat til dansk som søgemaskineoptimering. Så uanset om du hører ordet SEO eller søgemaskineoptimering, så er det det sammen. SEO er egentlig bare et udtryk for, at få din virksomheds hjemmeside til at rangere højere på diverse søgninger, for eksempel en søgning på google. Statistikker viser nu højere din virksomhed rangere, nu større chance er der for at der kommer besøgende. De tre øverste links er dem der får de fleste kliks, derefter begynder det hurtig at gå ned ad bakke. Når du rammer side nummer 2 eller 3, så er det så lille en procentdel, at den nærmest ikke er værd at nævne. Derfor er det vigtigt at du har styr på dit SEO eller søgemaskineoptimering.

Hvad er linkbuilding?

Der er en lang række tiltag, som gør at du kan forbedre din søgemaskineoptimering, men linkbuilding er klart en af hjørnestenene. Er du i tvivl om, hvad det er så er det et skriv i form af en artikel eller blogpost, faktisk alt, hvad der er online, hvori der er angivet et aktivt link. Dette link kan enten være internt, altså til din egen hjemmeside eller eksternt, altså til en andens hjemmeside. Disse links bliver set som anbefalinger af googles algoritme og nu flere anbefalinger din side har, nu større chance er der også for, at den rangere højere på google. Som skrevet tidligere nu højere din virksomheds hjemmeside rangere på en google søgning, nu større chance er der for at der bliver klikket ind på den. Nu flere der klikker ind på din virksomheds hjemmeside, nu større chance er der for at skabe mersalg. Alt dette er en skøn cirkel og en cirkel man nødig vil ud af, derfor er det en god idé hele tiden at holde fast i god linkbuilding. Hvilket du blandt andet kan gøre på BOBlinkbuilding. Læs meget mere om dette i afsnittet herunder.

Et medlemskab din virksomhed ikke kan undvære – din vej til synlighed af din virksomhed

På bob linkbuilding kan du oprette et medlemskab eller et abonnement. På den måde er du sikret, at du altid vil have god linkbuilding lige ved hånden. Du finder nemlig her mere en 360 stærke SEO sider, som kan bidrage med aktive links til din side og massere af dem. Derfor er et medlemskab her nærmest uundgåeligt, hvis du ønsker at skabe større muligheder for dig selv og din virksomhed. Det er din måde at kunne ramme en større og bredere kundekreds og dermed også opleve større muligheder for mersalg og succes for dig, din virksomhed og dens produkter

Kategorier: