Indret kontoret med dagslyslamper og saltlamper

At sikre en god arbejdsplads for sine ansatte, handler ikke mindst om at sikre et godt arbejdsmiljø med alt hvad det indebærer, herunder ansatte der kan med hinanden, ordentlige faciliteter som de ansatte kan benytte sig af, og meget mere.

I denne artikel går vi nærmere i dybden med hvordan man kan sikre et bedre og sundere arbejdsmiljø for virksomhedens ansatte, som har at gøre med indretning af virksomhedens lokaler, eksempelvis kontoret, med dagslyslamper og saltlamper. Så læs med her hvis du vil have lidt tips til at gøre arbejdspladsen til et bedre og sundere sted at være for dine ansatte.

Indretning med dagslyslamper

En dagslyslampe er en såkaldt lysterapilampe, og benyttes som navnet antyder, som en erstatning for manglende dags- og sollys. Dagslyslamper er derfor særligt anvendelige til steder hvor der foregår meget indendørs aktivitet, som eksempelvis på arbejdspladser med kontor eller lignende.

Når virksomhedens ansatte opholder sig på arbejdspladsen i mange timer af dagen, fra tidlige morgen til sen aften, så kan der opstå en mangel på dags- og sollys, som kan have en negativ indvirkning på de ansattes energi og humør, og i sidste ende på virksomhedens produktivitet.

Ved at benytte sig af dagslyslamper som erstatning for almindelige lamper, så sikrer man at virksomhedens ansatte får den erstatning for dags- og sollys, som er nødvendig for at opretholde en produktiv arbejdsdag. Dagslyslamperne er især anvendelige i vinterhalvåret, hvor dagene er kortere, og hvor de ansatte oplever at møde ind når der er mørkt, og først få fri igen efter at solen er gået ned.

Indretning med saltlamper

Saltlamper er en anden behandlingslampe, som man med fordel kan indrette virksomhedens lokaler med. En saltlampe udsender ikke det samme lys som almindelige lamper, eller som dagslyslamper gør det, så de vil ikke kunne gå som en direkte erstatning til oplysning af virksomhedens lokaler.

De er til gengæld flotte som bordlamper, hvor de også opnår den største effekt. En saltlampe opfanger nemlig effektiv fugtighed og forureningspartikler i rummet, særligt tæt omkring den, og er derfor et oplagt valg at have stående på virksomhedens skriveborde og lignende.

En saltlampe fungerer ved at salten opvarmes af en glødepære inde i selve lampen, som tiltrækker, og effektivt opsamler fugtighed, støv, forurenede partikler med mere, og sørger derfor for at skabe et bedre indeklima.

Her kan du finde dagslyslamper og saltlamper til virksomheden

Dagslyslamper og saltlamper kan findes hos en lang række forhandlere i hele landet, herunder både hos almindelige lampeforhandlere, helsebutikker, klinikker med mere, men kan også købes online hvor udvalget mange gange er større.

Du kan finde den nærmeste forhandler af dagslyslamper og saltlamper i dit lokalområde, eller i en online butik, ved at foretage en simpel søgning på internettet på enten dagslyslampe eller saltlampe, efterfulgt af dit lokalområde, såfremt du ønsker at handle i en fysisk butik.

Kategorier: