Hvad er kryptovaluta?

Kryptovaluta er ikke længere nogen helt ny opfindelse. Den første slags blev oprettet allerede i 2009, og siden dengang er antallet af kropvalutaer på markedet eksploderet. I dag findes der som minimum 1500, og det drejer sig givetvis om endnu flere. Kryptovalutaer er uafhængige af statsregeringer og banker, og de bruges til at handle virtuelt. Man køber simpelthen sine virtuelle penge for rigtige penge. Rigtig mange, der køber det, gør det som en investering. Det kan du også gøre. Følg linket kryptomaten.dk og bliv klogere.

Hvordan kommer man i gang?

Hvis du ønsker at komme i gang med kryptovaluta, så er der nogle specifikke trin, du skal følge. Først og fremmest skal du oprette en konto på en af de mange online børser. Når din profil her er blevet godkendt, så er det en rigtig god idé, at du undersøger markedet og laver visse analyser af de forskellige kryptovalutaer. Det er er nemlig ikke nødvendigvis dem alle sammen, der kommer til at stige i værdi. Hvis du kender nogen, som allerede handler med de her virtuelle penge, så kan du med fordel konferere med vedkommende om, hvor din investering skal placeres.

Når du har fundet ud af, hvilken kryptovaluta du ønsker, så skal du skaffe dig en såkaldt wallet. En wallet er i virkeligheden bare en slags virtuel pengepung, hvor dine virtuelle penge ligger. Det er meget vigtigt, at du laver en backup af denne wallet, og at du opdaterer denne backup hen ad vejen. Hvis først du mister din wallet med kryptovaluta i, så kan du ikke dokumentere, at du rent faktisk har nogle af de virtuelle penge. Når alt dette er på plads, er du for alvor klar til det spændende kryptomarked.

Hvorfor skal jeg investere i kryptovaluta?

Der er ingen tvivl om, at dem, der var med på bølgen helt fra starten, har tjent styrtende med penge som årerne er gået. At købe kryptovaluta skal først og fremmest ses som en investering. Nogle typer stiger meget eksplosivt i værdi, og der er enorme afkast at hente, hvis man da har næse for børshandel. Der skal selvfølgelig også en portion held til, men en investering i kryptovaluta er helt klart først og fremmest en investeringsmulighed.

Læs om de forskellige kryptobørser

Der er mange forskellige online børser, du kan åbne en konto på. Der er dog forskelle på dem. Derfor bør du undersøge, hvilken børs der passer bedst til dine behov. Skal oprettelsen være gratis? Skal andre aktiver end kryptovaluta være tilgængelig? Hvor nemt skal det være at gå til for en nybegynder? Formuler dine behov og find den rigtige børs til dig.

Kategorier: