Har din virksomhed brug for en fast samarbejdspartner til distributionsopgaver? Brug en kurér i København

Har din virksomhed brug for en fast samarbejdspartner til distributionsopgaver? Brug en kurér i København

Står du og din virksomhed med en masse pakker, breve eller større forsendelser, der skal ud? Er du træt af tårnhøje udgifter på til fragt? Eller har du måske en kontrakt eller andre værdifulde papirer, der haster at få ud og frem til modtageren?

 

Så er en kurér svaret på dine bønner.

 

Med en erfaren kurér i København leveres dine forsendelser hurtigt, sikkert og effektivt til modtageradresser rundt om i hele landet. Uanset om der er tale om faste distributionsaftaler, ekspreslevering eller next day delivery, er kurérer en trofast og fleksibel samarbejdspartner, der altid sørger for, at din virksomheds fragtopgaver løses, uanset hvor og hvornår behovet opstår.

Fordele ved at bruge en professionel kurér

Mange firmaer anvender forskellige distributører og fragtfirmaer, når der skal sendes breve og pakker fra virksomheden og ud til kunder eller samarbejdspartnere. Og det er for sin vis ikke fordi, der er en betydelig stor forskel på almindelige fragtmænd og professionelle kurérer, for langt hen ad vejen beskæftiger de sig med mange af de samme typer opgaver.

 

Fordelene ved at lade et kurérfirma stå for dine forsendelser og distributionsopgaver er dog imidlertid forankret i den professionalisme, effektivitet og sikkerhed, der følger med kurérens jobbeskrivelse.

 

Når du hyrer en kurér i København, er du sikret, at lige netop din forsendelse er prioriteret og bliver leveret personligt til den aftalte tid på modtageradressen.

 

Dertil kommer, at kurérer er langt mere fleksible og omstillingsparate end regulære fragtselskaber. Kurérfirmaer forstår, at mange virksomheder, institutioner og produktioner arbejder i døgndrift, og at behovet for forsendelse kan opstå alle ugens dage, samt om aftenen og natten.

Ekspreslevering døgnet rundt

Ind imellem kan man som virksomhed opleve, at der er behov for at få en sending afsted hurtigst muligt. Hos Mini-Express tilbydes ekspreslevering af pakker og dokumenter samt større forsendelser, uanset hvornår på dagen, ugen eller året behovet opstår.

 

Med ekspreslevering står kuréren klar i døren inden for 60 minutter til at tage imod din forsendelse og køre den direkte til modtageren. Mini-Express har fragtmænd stationeret i hele landet, så den nærmeste kurér aldrig mere end en time væk, uanset om du befinder dig i København eller Aalborg.

 

Hver dag fragtes breve og pakker på tværs af byer, broer og regioner og ikke mindst internt i flere af landets største byer. Med mange år i branchen har denne erfaring givet Mini-Express et unikt områdekendskab i hele landet, og der er ikke en adresse herhjemme, kuréren ikke kan nå frem til.

 

Så book en kurér i København eller en hvilken som helst anden by i Danmark, næste gang du har en pakke, et brev eller andet, der skal fragtes hurtigt og sikkert ud til modtageren.

Kategorier: