Flyt din virksomhed ind i dette attraktive kontorfællesskab i Aalborg

Trænger din virksomhed til at komme i større, bedre og mere moderne lokaler med alt, I har brug for af fællesområder, mødelokaler og IT-udstyr? Så har du lige nu mulighed for at leje et kontor i et kontorhotel på en fremragende lokation i Aalborg.

Tæt på Aalborg C og motorvej E45

Black Box Business Building i Aalborg er et kontorfællesskab placeret kun 10 minutters kørsel fra centrum og 2 minutters kørsel fra motorvejstilkørslen ved krydset ved Møllen. Der er således tale om en særdeles attraktiv lokation, som er let at komme til for alle – både medarbejdere, kunder, eventuelle distributører og andre besøgende.

 

Som helhed råder BlackBox over et 10.000 kvadratmeter stort areal fordelt på lyse kontorer, mødelokaler, fællesarealer og lagerplads. Derudover er der også en god, fælles kantine med mulighed for frokostordning, hvor der hver dag serveres forskellige salater, varm mad og et koldt bord med forskellige typer af pålæg og brød.

Unik mulighed for networking og sparring

Når man er en del af et kontorfællesskab med så mange forskellige virksomheder og mennesker samlet under samme tag, får man en helt unik chance for både at udvide sit netværk og sparre på kryds og tværs af fagligheder.

 

Dette skaber ikke kun gode relationer; det kommer også med en uvurderlig reklameværdi, når mange virksomheder kender til hinandens værdier og kompetencer og kan anbefale dem til andre, de møder på sin vej.

 

Flere end 30 virksomheder er allerede en del af det unikke Black Box fællesskab, og langt de fleste hører til forskellige brancher.

 

Udover netværk har man særligt som nystartet firma mulighed for at indhente gode råd og lade sig inspirere af andres måder at føre virksomhed på. Forretningsindsigt kan tage mange år at tilegne sig, men man kommer alligevel et skridt længere på rejsen, når man er omgivet af andre succesfulde virksomheder, der selv har stået i lignende situationer tidligere.

Man skal ikke undervurdere den sociale værdi

Det fede ved et kontorfællesskab er, at det netop er et fællesskab. Så selv hvis man lejer et kontor i Black Box som enkeltmandsvirksomhed, så får man stadig følelsen af at være en del af noget større.

 

Selvom ens ‘kollegaer’ ikke nødvendigvis er en del af ens egen virksomhed, så bliver dem, man møder til dagligt, alligevel en del af ens egen hverdag.

Dermed ikke sagt, at man konstant er omgivet af andre. For i BlackBox er der både forståelse og respekt for hinandens forretninger, ligesom man har rig mulighed for at lukke døren til sit kontor eller afdeling.

Kategorier: