Få en skøn maske til dit ansigt

Der findes mange gode masker derude på det grønne marked

Find dig en god økologisk ansigtsmaske uden kemi

Det grønne marked byder på mange af de mere bæredygtige produkter. Her er både lermakser, abrikosmasker, avocadomasker, og der er genanvendelige masker i stof samt økologiske og veganske masker. Lidt til enhver smag, og der er meget at vælge imellem for den grønne forbruger, som gerne vil gå skridtet videre mod en bæredygtig og ny forbrugscirkel for at passe på vores gode moder jord.

 

Kend hinanden på jeres masker

Masker skal der til ind imellem

Gør dit ansigt skønt og friskt og rens din ansigtshud for det snavs og skidt, som samler sig på dit ansigt i løbet af dagen og natten.Du kan gøre noget helt særligt for dig selv ved at påføre dig en ansigtsmaske og fjerne den igen for så at fremstå frisk og klar og helt som dig selv, netop gennem denne påførte maske.

 

Vi mennesker har nemlig alle et ansigt, som vi viser til verden, men vi bærer også på masker, og det kan man bruge til noget.

 

Tre gode ritualer omkring det at lægge en ansigtsmaske

  1. Mindful

Du kan vælge at gøre den tid, hvor du lægger din ansigtsmaske til en mindful og psykisk og fysisk afslappende tid, hvor du udfører selve det at lægge masken på som et slags meditativt ritual; noget, der bidrager til at gøre din dag bedre og fyldt med ny energi, fordi du har givet dig tid til at komme helt ned i tempo for at gøre noget godt for dit ansigt.

  1. Podcast 

En mulighed kunne også være den at lytte til en podcast imens du lægger ansigtsmasken på. Lyt gerne til noget, der interesserer dig i forvejen og som let kan fange din interesse. På den måde bliver den tid, du lægger maske på i, både til en interessant tid og til en god og afslappende tid.

  1. Hyggeritual 

Det kan også være et rigtigt hyggeritual med en ven eller veninde, eller måske med en fra din familie. I kan jo lægge en maske på hver og så vente den tid, det tager, sammen, hvor I kan sludre sammen og bruge tiden til at knytte bånd gennem den process at rense sit ansigt.

 

En ansigtsmaske uden kemi

 

Når du skal finde din ansigtsmaske, kan du gå ind på en grøn digital markedsplads og lede efter lige det produkt, du søger, men du kan også blive inspireret til at prøve noget nyt derinde.

 

Noget af det vigtigste, hvad angår bæredygtigt forbrug, er nok det at finde produkter uden kemi, og som ikke er produceret ved hjælp af unødig kemi og måske endda helt uden skadelig kemi. Du vil jo ikke påføre dit ansigt noget sårbart, men i stedet pleje dit ansigt og forkæle dig selv med en skøn ansigtscreme, der gør, at du kan møde verden helt som du fortjener at se ud.

Kategorier: