Brudekjoler i Jylland

Der er en del brudekjole forretninger i Danmark, fordelt rundt i landet. De fleste findes i de større byer, men der er også enkelte i de mindre byer. Ofte så er de mindre forretninger drevet af en person som også er skrædder, eller på anden måde hobby skrædder.

I Østjylland er der enkelte kendte forretninger som har eksisteret i mange år, og så er der nogen nye som ikke har kunne køre rundt og måtte lukke.

I Horsens har Hannes brudekjoler eksisteret siden 2016, som tidligere var kendt for at være et skrædderi siden 2000. Butikken er den mest kendte i Horsens, og har en smule men ikke meget konkurrence fra nogen mindre butikker. Der har engang været en anden brudekjole forretning i Horsens som hed Askepot og Duedahl, men den lukkede da det ikke kunne køre rundt.

For nyligt er der åbnet en ny brudekjole forretning som hedder Björnsdóttir Bridal. Efter et par år med brudekjole forretning besluttede Hannes brudekjoler at stoppe sit virke og satte butikken til salg. Anna Karen Björnsdóttir Duus så sin mulighed for at åbne sin egen brudekjole forretning, og besluttede sig til at købe Hannes forretning. 

 

Lyserødt kvinde univers

Der er ingen tvivl om at Björnsdóttir Bridal butikken er indrettet, med et farvetema i tankerne. Man træder ind i en flot indrettet lyserød og lille butik, med udsmykninger på væggene og genbrugsmøbler som er sat flot i stand. Selv gulvtæpperne viser en flot rød nuance, som gør at det hele går op i en højere enhed. Som mange andre brudekjolebutikker så er er ingen faste åbningstider. En fremvisning af kjolerne med mulighed for at prøve dem på, er muligt ved at bestille en tid på hjemmesiden. Så bliver der sat tid af til den enkelte brud, uden at blive forstyrret af evt. nogen forbi gående. 

 

En oplevelse

Ved en brudekjole prøvning, er der oftest mulighed for at tage et par veninder med eller måske sin mor. Og alt efter hvor man kommer hen, kan der blive serveret forskellige lækkerier. Nogen steder kan der komme mousserende vin på bordet, og måske noget sødt til, i form af chokolade eller kage. Ander steder er det muligt at tilkøbe en dyr champagne, for at gøre oplevelses mere eksklusiv. Uanset er det helt sikker en oplevelse hver at finde brudekjolen i en af de flotte forretninger. Hos Björnsdóttir Bridal i Horsens kan man medbringe op til 5 gæster, og her står den på bobler og chokolade under prøvningen. 

 

Ude i god tid

Står du og skal giftes inde for nærmeste fremtid, er det en god ide at få booket en tid så tidligt som muligt. Der kan være venteliste for at komme til, og hvis din drømmekjole skal bestilles hjem, skal du vente yderligere. En god tommelfingerregel, er at bestille tid 6-9mdr inden den store dag.

 

Kategorier: