Teambuilding kan være afgørende for din virksomhed

Hvis du ønsker øget effektivitet og godt kollegaskab i din virksomhed, så kan du faktisk gøre en god investering med nogle få midler. Det handler fx om sjove og spændende teambuilding øvelser, som virkelig kan ryste staben sammen. Dine medarbejdere kommer til at lære hinanden bedre at kende, og det kan i den grad sparke gang i arbejdsmoralen i virksomheden. Derfor kan det faktisk også vise sig at skabe både kollegial og økonomisk værdi. I denne tekst kan du læse mere om nogle gode bud på teambuildingøvelser.

To gratis muligheder

Det behøver såmænd ikke koste noget at få dit hold i gang med teambuildingøvelser. Der er masser af muligheder, I selv kan arrangere.

Sandhed eller løgn er en sjov og underholdende måde at lære hinanden at kende på. Medarbejderne inddeles i grupper med kollegaer, de normalt snakker lidt mindre med. Her skal alle skrive tre fakta og én løgn om dem selv. Det er så op til resten af gruppen at diskutere sig frem til, hvilken en af de fire ting er løgnen. Det kan give nogle ganske morsomme situationer.

Den menneskelige knude er også en aktivitet, der kræver, at de deltagende kommunikerer på et konstruktivt og effektivt niveau. Du kender måske kluddermor fra din tid i folkeskolen. Det minder utroligt meget om det. En gruppe af mennesker kludrer sig sammen på kryds og tværs og skal derefter forsøge at kommunikerer sig ud af knuden igen. En sjov og udfordrende af slagsen når vi snakker teambuildingøvelser.

To betalte teambuildingøvelser

Du kan selvfølgelig også vælge at tage mandskabet med uden for virksomhedens rammer. Der findes masser af spændende teambuildingøvelser på markedet.

Det er blevet enormt populært at prøve escaperooms. Her bliver I lukket inde i et rum eller et hus, og så skal I forsøge enten at løse et mysterium eller blot komme ud via en række spor, der er strategisk placeret i lokalet. Det er en af de teambuildingøvelser, der kræver stort samarbejde. Alle kan bidrage her, og man blive bedre til at lytte til forslag. Det er hamrende sjovt og meget samarbejdsopbyggende.

I kan også prøve udendørs klatring. Her vil der sikkert være mange, der bliver en smule nervøse. Men en stor del af øvelsen består også i her, at man opmuntrer hinanden til at være modige. At vise at man tror på, at éns kollega godt kan klare det. Det giver noget helt særligt til gruppen.

 

Kategorier: