Flere Selskaber Lokker Med Leasingbiler for at Få Nye Ansatte

I dagens konkurrenceprægede arbejdsmarked er virksomheder nødt til at tænke kreativt for at tiltrække de bedste talenter. En populær metode, der vinder frem, er erhvervsleasing af biler, hvor virksomheder tilbyder medarbejderne en leasingbil som en del af deres ansættelsespakke.

Erhvervsleasing* er en fleksibel løsning, der giver både virksomheden og medarbejderne fordele. For virksomheden betyder det, at de kan tilbyde attraktive personalegoder uden at skulle købe bilerne selv. For medarbejderne giver det adgang til nyere og mere miljøvenlige biler, ofte med lavere skatteregler end hvis de selv skulle eje bilen.

Hvorfor vælge erhvervsleasing?

Der er flere gode grunde til, at virksomheder vælger at tilbyde erhvervsleasing som en del af deres personalegoder. Her er nogle af de vigtigste:

  • Skattefordele: Medarbejdere kan ofte få en skattemæssig fordel ved at lease en bil gennem virksomheden.
  • Økonomisk overblik: Leasing giver virksomheder mulighed for at budgettere præcist, da leasingaftalen ofte inkluderer service og vedligeholdelse.
  • Fleksibilitet: Når leasingaftalen udløber, kan virksomheden nemt opgradere til nyere modeller, hvilket sikrer at medarbejderne altid har moderne og effektive biler.

Fakta om erhvervsleasing

  • Erhvervsleasing kan ofte være billigere end at eje biler, især når man indregner vedligeholdelsesomkostninger og værditab.
  • Mange virksomheder vælger at lease el- og hybridbiler, hvilket også kan bidrage positivt til deres CSR-profil.
  • Leasingaftaler kan tilpasses virksomhedens behov, hvad enten det drejer sig om korte eller lange perioder.

Virksomheder, der tilbyder erhvervsleasing, står stærkere i konkurrencen om de bedste talenter. Det er en win-win for både medarbejder og virksomhed, da begge parter får gavn af de økonomiske og praktiske fordele. Med de stigende krav til mobilitet og fleksibilitet på arbejdsmarkedet vil erhvervsleasing sandsynligvis fortsætte med at vokse i popularitet i de kommende år.

Dette personalegode kan være afgørende for at tiltrække og fastholde dygtige medarbejdere, især i brancher hvor konkurrencen om kvalificerede ansatte er hård.

Kategorier: