Bliv charterguide

a group of people walking down a path

Charterguide, rejseguide, service eller rejseleder – At være en charterguide indebærer mange forskellige roller og ansvarsområder, men uanset hvilket udtryk der anvendes, er fokus altid på at sikre gæsterne en fantastisk ferie og skabe uforglemmelige oplevelser. Fra det øjeblik gæsterne lander på destinationen, til de forlader rejsen igen, er det charterguidens opgave at være deres vejleder, støtte og arrangør. Du er ansvarlig for at gæsternes ferie bliver præcis den ferie, som de har drømt om. Det indebærer både at anbefale lokale restauranter, arrangere spændende udflugter, håndtere eventuelle udfordringer på hotellet og være deres kontaktperson ferien igennem. Hver eneste dag står du op med et formål og en mening, hvor du skaber oplevelser for livet.

At være charterguide er mere end bare et job – det er en livsstil. Du får muligheden for at bo på nogle af verdens smukkeste destinationer og dele din passion for at rejse med gæster hver uge.

Utopia Guideskole tilbyder en 5-ugers guideuddannelse på Mallorca eller i Val Thorens, hvor du vil lære alle nødvendige færdigheder inden for retorik, service, salg, og opnå den nyeste viden inden for rejsebranchen for at blive en enestående guide. Læs videre for at opdage, hvad du kan forvente af uddannelsen og jobbet som charterguide!

Arbejdsopgaver som charterguide

Din hverdag som charterguide vil typisk omfatte opgaver såsom at levere hotelservice, arrangere velkomstmøder og planlægge spændende udflugter. Jobbet er meget socialt, og du vil dagligt være i kontakt med gæster under hotelservice. Som charterguide skal du være omstillingsparat, ansvarsfuld og villig til at gå den ekstra mil for dine gæster, altid med fokus på at levere enestående service. Du vil få et indgående kendskab til destinationen og være i stand til at guide gæsterne til at få mest muligt ud af deres ferie, uanset om det drejer sig om at arrangere transport, velkomstmøder eller udforme spændende udflugter. Desuden er du også deres nærmeste støtteperson i tilfælde af nødsituationer.

Arbejdssted som charterguide

Som charterguide arbejder du altid under solen i sydlige destinationer, og du kan være af sted som charterguide både om sommeren og om vinteren. Du får muligheden for at leve på destinationer, som mange kun drømmer om at besøge, samtidig med at du får løn for det!

Om sommeren vil en charterguide ofte arbejde og bo på destinationer som de græske øer, de spanske øer, Portugal, Sicilien eller Malta, for blot at nævne nogle få. Om vinteren kan du flyve længere væk til destinationer som Egypten, Thailand, Caribien, Dubai og de kanariske øer.

Som charterguide bliver du en del af det lokale miljø og får mulighed for at opleve destinationen på en helt unik måde. Du vil arbejde tæt sammen med lokale og få erfaringer, som vil berige dig både personligt og professionelt – erfaringer du vil kunne anvende resten af livet!

Jobmuligheder som Charterguide

Utopia Guideskole åbner dørene for en række spændende jobmuligheder som charterguide gennem et omfattende netværk af samarbejdspartnere, herunder store rejsebureauer som TUI, SPIES, APOLLO, PRIMO TOURS, SUNWEB og BRAVO TOURS. Desuden åbner guideuddannelsen også døre til job på fitnessresorts som f.eks. Club La Santa eller Playitas.  Efter endt uddannelse vil rejseselskaberne komme til guideskolen for at afholde jobsamtaler, hvor du har mulighed for at finde det perfekte match for dig blandt rejseselskaberne, og derefter rejser ud på sin første destination som guide. 

Hvorfor skal man arbejde som charterguide?

At være charterguide er mere end blot et job – det er en livsændrende oplevelse, hvor du hver dag får mulighed for at skabe uforglemmelige minder både sammen med gæsterne og dit guideteam. Fællesskabet i guidelivet er noget helt specielt, og du vil opbygge kompetencer og venskaber, der vil følge dig resten af livet. Guidebranchen åbner op for mange forskellige jobmuligheder, som guide og du kan udforske flere forskellige typer af guidejobs. Hvem ved, måske har du også en leder i dig? I guidebranchen har du mulighed for at avancere til destinationschef efter blot få sæsoner som charterguide.

Vejen til jobbet som Charterguide

Hvis du drømmer om at blive charterguide med Utopia Guideskole, er vejen edertil nkel. De første 4 uger af guideskolen er bygget på et grundforløb, hvor man uddannes til charterguide. Utopia Guideskole udruster dig med de nødvendige færdigheder og værktøjer til at lykkes i denne spændende rejse inden for gæsteservice. 

Tag springet ind i guideverdenen – Utopia Guideskole er dit springbræt!

Kategorier: