Vinderne af Danish Events & Meetings Awards 2016 er kåret!

Danmarks møde- og eventbranche har kåret de 8 mest innovative og værdiskabende aktører indenfor branchen, hvilket blev fejret med et brag af en fest i DR Koncerthuset den 27. april.

Danmarks møde-og eventbranche var samlet i går den 27. april til årets Danish Events & Meetings Award (DEMA) for at fejre de personer, virksomheder og initiativer, der skaber mest værdi, er mest innovative og til inspiration for andre i branchen. I år har det danske chapter af foreningen Meeting Professionals International (MPI Denmark), der står bag DEMA, stillet højere krav til indstillingerne, og valgt en jury bestående udelukkende af stærke professionelle profiler. Ambitionen har netop været, at DEMA skal være en løftestang til at fremme udviklingen og øge outputtet af events og møder i Danmark. Og det er lykkedes.

I alt modtog juryen 110 indstillinger, og branchen kunne efter juryens votering stemme online på 29 kandidater til 10 forskellige priser, hvoraf to er afgjort af Juryen og MPI’s bestyrelse. Hele 467 har været inde og stemme på de nominerede.

”Det har været et spændende felt, da indstillingerne har været af høj kvalitet, og det er tydeligt at se, at der lagt arbejde i dem. Det viser, at der er et stor engagement i branchen, og at vi har fået løftet niveauet for DEMA. Det har været et tæt kapløb mellem de nominerede og ofte med marginaler til forskel. Juryen har i år udpeget de kandidater, der i indstillingerne har forstået at forklare, hvilken værdi deres cases har givet, og det må man gerne lade sig inspirere af til næste års prisuddeling,” siger juryformand, Steen Møller, Head of Business Events Denmark hos VisitDenmark.

Et brag af en fest
At der er opbakning til DEMA ses også på antallet af deltagere til awardshowet, hvor 250 deltog i 2015, mens 355 var med i 2016. Aftenens program blev dirigeret af den veloplagte konferencier Emil Thorup med musikalske indslag fra Medina, Burhan G og Xander. Efterfølgende nød vindere og feststemte møde-og event planlæggere cocktails og dansede til DJ Mads Dalholt.Blandt vinderne var Børsen Gazelle virksomheden Eventually, der løb med hele tre priser for Best Agency, Best External Case og Best Internal Case.

Kreativ Direktør hos Eventually, Mads Zangenberg, udtaler:
“Kvaliteten af de nomineret til årets DEMA har været utrolig høj – så vi er naturligvis pavestolte over at gå hjem med hele 3 priser. Vi prøver hver eneste gang at lave en unik, innovativ og kreativ løsning til vores kunder, og vi er så heldige, at de ofte er med på at tage chancen, vende det hele lidt på hovedet og prøve at løfte standarden for hvad et møde rent faktisk kan bidrage med.”

Københavns populære madmarked Copenhagen Street Food, løb med priserne for ”Best Venue” og ”Best Integrated Support”.

PR & Kommunikationskonsulent, Maja Tini Jensen fra Copenhagen Street Food, siger:
”Vi er meget beærede og taknemmelige over, at Copenhagen Street Food vinder hele to priser. Vi er så glade for, at folk i mødebranchen kan se, at mad og rammerne for et arrangement kan have stor indflydelse på det, man får ud af mødet. Mad og måden at spise på i kreative rammer kan også bruges aktivt som et værktøj og en ice-breaker, der får mennesker til at samtale, netværke og skabe relationer, hvilket igen kan føre til nye projekter og øget samarbejde, fordi en mere kreativ og målrettet anvendelse af mad og venue giver resultater.”

Lær’ mere af og om vinderne til MPI Award Afterparty
MPI Denmark afholder 23. maj et formiddagsseminar med titlen ’Sammen vinder vi alle – MPI Award Afterparty’. Her kan du opleve og lade dig inspirere, når vinderne og næsten vindere præsenterer deres cases, og du kan tilmelde dig allerede nu via www.mpidenmark.dk

 

VINDERNE AF DEMA 2016

 Kategori 1: Inspirational Cases

 Best Internal Case
Eventually – Case: Novo Nordisk

Best External Case
Eventually – Case: Geberit

Best Innovative Idea
Conference iButler® – BC Hospitality

Best Integrated Communication
Q&A Relay at Novozymes “Opening the Box”

Kategori 2: Valuable Vendors

Best Venue
Copenhagen Street Food

Best Agency
Eventually

Best Integrated Support
Copenhagen Street Food

Kategori 3: Honorary Awards

Frontrunner of the Year
Michael Pryner, ConsensusOnline

MPI Member of the Year (vælges af deltagerne på selve aftenen)
Thomas Vig, Client Director, Agenda Group

Outstanding Achievement Award
Ann Hansen og Bo Krüger for deres arbejde med at uddanne branchen i Meetovation.

Danish Events & Meetings Awards 2016 jurymedlemmer er:

Steen Møller (juryformand)
Head of Business Events Denmark
VisitDenmark

Kim Staack Nielsen
Bestyrelsesformand
DANSK HR

Jonas Wilstrup
Underdirektør
Wonderful Copenhagen

Malene Amini
Marketingchef
TDC Erhverv

Birthe Becker Schultz
Koncerndirektør – Salg & Marketing
Arp-Hansen Hotel Group

Emilie Pii Mohr
Meeting Professional
Novo Nordisk

Pia Zelander
Rådgiver og konsulent
Selvstændig

Kim Boisen
Adm. Direktør og medstifter
Robert/Boisen & Like-minded

Karin Krogh
Bestyrelsesformand
MPI Denmark

Ib Ravn
Ph.D., Lektor
Århus Universitet

Afstemning:
Afstemningen foregik via en online afstemning, hvor branchen og juryen stemte på de nominerede. Stemmer på egne indsendelser var ugyldige.  Branchens stemmer udgør ca. 25% til medlemmerne, reelt 23%, da de har 3 ud af 13 stemmer af det endelige stemmeresultat, juryens stemmer udgør 75%.  I alt havde 467 været inde og stemme.

Læs mere om DEMA på MPI Danmarks site:  www.mpidenmark.dk/dema16.

Yderligere oplysninger
Ulrika Mårtensson, VP Communications, MPI Denmark, ulm@woco.dk, tlf. 2338 3072

Thomas Vig, Board Member, MPI Denmark, tv@agendagroup.dk, tlf. 2894 9134

Om MPI Denmark
MPI – Meeting Professionals International – er verdens største organisation for mødebranchen og har ca. 17.400 medlemmer på verdensplan organiseret i 71 nationale eller lokale såkaldte ’chapters’. Der er ca. 180 medlemmer i det danske chapter. MPI tilbyder uddannelse, netværk og videnformidling gennem kommunikation og afholdelse af arrangementer – såvel i Danmark som internationalt. Læs mere på www.mpidenmark.dk

 

 

DEMA3

DEMA1DEMA16----Michael-Pryner---foto-v-Irfaan-Kahn

DEMA16----BC-Hospitality-Group---foto-v-Irfaan-Kahn

 

 

 

 

 

DEMA16----Eventually---foto-nr-2-v-Irfaan-Kahn

DEMA2

DEMA16----NovoZymes---foto-v-Irfaan-Kahn

DEMA16----Eventually---foto-nr-1-v-Irfaan-Kahn