Vi støtter op om DEMA!

DEMA17 er årets største branchefest, og ikke mindst i MPIs bestyrelse, bliver der lagt et ocean af timer i at gøre eventen til en succes. Men uden støtte fra de mange brancheaktører, der har meldt sig som partnere, var DEMA17 aldrig blevet en realitet.

DEMA skal professionalisere møde- og eventbranchen ved at sætte spot på de cases, der skaber den bedste ROI. Det er en mission, som DEMAs mange partnere støtter op om.

Dubai Business Events er DEMA-partner for første gang og ser DEMA som en platform, der matcher deres brand og som et værdifuldt sted at møde branchen og netværke.  Natalie Christou Stavrakos, MICE Account Executive, Dubai Business Events, siger:

“Hos Dubai Business Event er vi især gode til at hjælpe arrangørerne med sikre høj ROI ved at sammensætte det helt rigtige udbud af aktiviteter, konferencelokaler og hoteller for alle typer af grupper. Vi støtter op om DEMA17 fordi det er et godt sted at møde branchefolk, netværke og skabe nye kontakter.”

Også hos LEGOLAND Hotel & Conference er der fokus på at skabe høj ROI.

”Formålet med DEMA17 er at inspirere alle i branchen til at arbejde mere strategisk med møder og events. Hos LEGOLAND Hotel & Conference hjælper vi netop med at indfri mødets formål og – på et strategisk plan – skabe et møde, der er i tråd med dets kontekst og når ind under huden på den enkelte, således at vi er med til at skabe høj ROI for vores samarbejdspartnere,” siger Mads Keblovszki, Senior Hotel Sales & Marketing Manager, LEGOLAND Hotel & Conference.

Third Dot står atter for DEMAs grafiske udtryk og linje – her under website, logo og invitationer. Signe Dedenroth, Partner – Brand Designer, Third Dot siger:

”Hos Third Dot ser vi især frem til at vise alle gæster til DEMA17, hvordan vi skaber værdi for virksomheder gennem branding og digitalt design. Som digital partner støtter Third Dot for andet år i træk DEMA’s ambition om at hylde den danske møde- og eventbranche. Gennem en stærk visuel identitet og en nytænkt digital platform til DEMA, håber vi at kunne tiltrække og skabe større synlighed omkring de mennesker der står bag Danmarks mest nytænkende og inspirerende møder og events.”

CPH Lounge er også i år leveringsdygtige i interiør, der skaber den helt rigtige kulisse til DEMA17. Didde Steinman siger:

”Hos CPH Lounge ser vi især frem til at vise alle gæsterne på DEMA17, hvordan vores møbler kan være med til at skabe unikke omgivelser, samt en enestående stemning.”  

Læs mere om DEMA17

Køb billetter her, senest den 24. marts.

Følgende virksomheder er DEMA17-partnere:

Bo Büll

Crowne Plaza

Dubai Business Events

Comwell Hotels

Gaest

Legoland

Terminalerne

Nordic Rentals

Madkastellet

Kursuslex

CPH Lounge

Trippus Event Solutions

Copenhagen Music

Fyns serviceudlejning

Stand By

XL Print

Third Dot