Ses vi på Møde & Eventmessen 2017 d. 1. – 2. marts i Bella Center?

Kursuslex inviterer medlemmer af MPI til at deltage på Nordens største fagmesse om møder, konferencer og events, Møde & Eventmessen 2017, som finder sted d. 1. – 2. marts i Bella Center.

Messen giver masser af inspiration, idéer, viden m.m. til alle, som planlægger og/eller arrangerer møder, kurser, konferencer, events og lignende.

Hvad kan du opleve?
Flere end 300 veloplagte udstillere står klar med spændende produkter og gode tilbud på standene.
Messen byder også på et stort og inspirerende konferenceprogram. Hør top-professionelle foredrag om udvikling af møder og events, personlig udvikling, netværk, underholdning og meget mere.
Få f.eks. den sidste nye viden om mødedeltagernes fremtidigbehov og krav til samvær og læring. Og hør hvordan lydhørhed bliver den vigtigste evne for fremtidens leder og mødeplanlæggere.

Flere MPI-medlemmer er også en del af messen. Mød f.eks. Ulrika Mårtenson  (President MPI Denmark), Karin Krogh (tidligere præsident, kendt for Meetovation), Hans Ravnkjær (Chache) og Malene Wilken (foredragsholder), når de sammen med flere andre i Inspiration Lounge giver mulighed for at netværke og høre spændende nyt om tendenser og arbejdsmetoder i mødebranchen.

Læs mere om Møde & Eventmessen 2017 og tilmeld dig gratis