NY BESTYRELSE I MPI DENMARK

Den gamle bestyrelse til det sidste ordinære bestyrelsesmøde i maj, på Marriott. I midten ses MPI Danmarks nye President Hans Ravkjær, til højre for ham afgående President Ulrika Mårtensson, der forsætter i bestyrelsen som Immediate Past President og VP Communications.

Da MPI Denmark afholdte generalforsamling på Tivoli Congress Center i april kunne man se tilbage på et aktivt år med en perlerække af seminarer, en rekordstor DEMA-prisfest og stabile medlemstal – det danske chapter er stadig Europas største. Samtidig blev en ny bestyrelse valgt til at fortsætte den positive udvikling.

På verdensplan har det forgange år været et godt år for MPI, der har cementeret sin position som verdens største forening for møde- og eventbranchen. MPI Global har – efter en del udfordrende år – stabiliseret antallet medlemmer, sikret endnu flere sponsorer og partnere, og præsenteret sort tal på bundlinjen. Det har også været et godt år for MPI Denmark, hvor det primære fokus – efter et år, der stod i The European Events and Meetings Conference, EMEC16’s tegn – primært har været på at sikre loyalitet blandt eksisterende medlemmer, MPI partnere og andre aktører, bl.a. ved at højne kvaliteten på arrangementerne.

”Vi har bl.a. arbejdet med at gøre vores seminarer og netværksaktiviteter endnu bedre og har gentagne gange måtte melde udsolgt, eller sat deltagerrekord – senest med DEMA, der træk hele 365 gæster. Vi er stadig det største chapter i Europa, og foreningens økonomi er stabil og fornuftig, om end ikke prangende, men det er heller ikke et mål i sig selv,” fortæller MPI Denmark’s afgående præsident, Ulrika Mårtensson.

Den nye bestyrelse i MPI Denmark overtog officielt roret den 1. juli 2017. Bestyrelsen består både af brancheprofiler – hvoraf mange er sprunget ud som selvstændige – og unge ildsjæle, og tæller 17 personer fra bl.a. Novo Nordisk, Radisson, Skt. Petri, Oticon, Party Rent Group, m.fl. Alle har det til fælles, at de enten arrangerer eller er leverandører af lokaler eller services til møder og events.

”Der er en fornuftig blanding af garvede og grønne medlemmer i den nye bestyrelse, der frivilligt vil arbejde for et endnu bedre MPI. Det er sjovt, lærerigt og til tider ret hårdt. Så: Tak til dem, der takker af. Hatten af, for dem, der tager en tørn mere. Og velkommen til de nye. Jeg giver med fuld fortrøstning formandsposten videre til Hans Ravnkjær, som jeg ved, både vil videreføre det vi har fokuseret på de seneste år og har en række gode idéer til forbedringer på tapetet, hvor bestyrelsen bl.a. skal arbejde mere tværfagligt. Jeg glæder mig til endnu et år i bestyrelsen, hvor jeg fortsætter som VP Communications,” afslutter Ulrika Mårtensson, ejer af kommunikationsbureauet IMPROVEMENT.

Hans Ravnkjær, der det seneste halvandet år har ageret VP Education i MPI Denmark og til daglig driver konsulentfirmaet Cheche, afslutter:

”Jeg ser MPI Danmark som væsentligt mindre end vi burde og kunne være. Vi har som forening lidt under at MPI Danmark – ligesom de øvrige europæiske chapters – ikke har fået nok ud af eller fra MPI Global. Selv om langt de fleste mødeprofessionelle herhjemme ikke orienterer sig mod udlandet, er der langt mere at hente af viden, erfaring og inspiration end vi har haft for vane at bruge. Det gør vi noget ved, ligesom vi i foreningen vil rette fokus mod de unge, tænke nyt og se på tendenser også uden for egne rækker.”

Bestyrelsen for 2017/2018:

President Hans Ravnkjær Larsen
President Elect & VP Finance Steen Møller
Immediate Past President Ulrika Mårtensson
VP Education  Anne Dalgaard
VP Membership Helle Svaneborg
VP Communications Ulrika Mårtensson
Bestyrelsesmedlemmer Tine Kampmann
Tina Wolstrup
Charlotte Yde
Jette Toft Borner
Marianne Qvistgaard
Frank Hellensberg
Majbritt Sandberg
Jens Ole Ambjerg
Amanda Fellov
Martin B. Lauritsen
Malene Wilken
Tanja Nadia Petersen
Sekretariatet Mette Fisker
Mia Kofoed