Interview med Karen Van Rijn, Koncernsalgsdirektør hos BC Hospitality Group

Hvad er BC Hospitality Group?
BC Hospitality Group blev etableret i 2014 og hører i dag til blandt Danmarks største virksomheder inden for hoteller, konferencer, messer og hospitality. Vi råder over i alt 1.580 hotelværelser, 162 møde- og konferencelokaler og ca. 200.000 m2 konference-, møde- og eventfaciliteter med plads til 30.000 personer.

BC Hospitality Group A/S inkluderer i dag Bella Center Copenhagen – Skandinaviens største messe- og kongrescenter, Comwell Conference Center Copenhagen – Danmarks største konferencecenter, AC Hotel Bella Sky Copenhagen – Nordens største designhotel, Copenhagen Marriott – byens eksklusive og kendte 5-stjernede hotel, CIFF – Nordeuropas førende modemesse, CIFF Showrooms – 16.611 m2 permanente lejemål, International House – et kontorhotel med 93 kontorer/butikker og Forum Copenhagen – det velkendte multihus. BC Hospitality Group driver desuden følgende forretninger under management aftaler: Crowne Plaza Copenhagen Towers – landets mest anerkendte bæredygtige hotel, 360° Venue Catering – med kreative, bæredygtige cateringløsninger samt Copenhagen Towers Facility Services – Ørestads spritnye og bæredygtige kontorkompleks. Endelig er vi i tæt samarbejde og founding partner til Royal Arena.

Vi vil mere end at levere den bedste service og højeste kvalitet til vores gæster og kunder og ønsker at vise, at en sund forretning er foreneligt med at bidrage positivt til miljø, medarbejdere og lokalsamfund. Vi er foregangsmænd inden for bæredygtighed i hospitality-branchen og efterstræber et holistisk perspektiv på alle forretningsaktiviteter med en ’Responsible Hospitality’ tilgang, og vi prioriterer altid den mest bæredygtige løsning, forudsat at det giver mening og skaber værdi.

Hvad er BC Hospitality Groups spidskompetencer, og hvilke arrangementer arbejder I med?
Vi er topprofessionelle og dygtige til både hoteldrift og konferencer, kongresser, møder, events, udstillinger m.v., og leverer et højt serviceniveau uanset arrangementets spændvidde. Her håndteres alt fra et to-personers møde i et toptunet mødelokale, i SkyBar eller vores bæredygtige Orango kaffebar på Crowne Plaza og til 20.000+ kongresdelegerede i Bella Center Copenhagen – og alt in between. Danmarks største kongres nogensinde, ESMO 2016, med 20.000 deltagere fandt f.eks. sted i Bella Center Copenhagen, og i 2018 afholdes EAU18 med 15.000 deltagere samme sted. Og så er vi initiativtagere til en lang række messer og udstillinger heriblandt BogForum, der slog gæsterekord i 2016 i Bella Center Copenhagen, den nye og  populære campingudstilling Camping i Bella og Bite Copenhagen – Danmarks spritnye ambitiøse B2B internationale fødevareudstilling, som afholdes d. 24-25. august i Forum Copenhagen.

Hvad er det unikke ved jeres produkt?
Vi arbejder med store internationale brands af rigtig høj kvalitet og har rigtig mange gode produkter i porteføljen. Læg dertil en høj grad af ekspertise inden for f.eks. kongres-, messe- og udstillingshåndtering til anvendelse af mødedesign koncepter og meget mere. CSR- og bæredygtigheds-initiativer gennemsyrer desuden hele gruppen og inkluderer som nævnt stribevis af spændende tiltag.

Hvad bringer fremtiden for BC Hospitality Group?
Fremtiden står på ekspansion. Vi leverede i 2016 det bedste årsresultat nogensinde med en omsætning på 1.135 mio. dkk, hvilket både understreger vores position som en af de ledende hospitality-operatører i Nordeuropa og baner vejen for ny forretning. En robust finansiel position gør det muligt både løbende at skabe mærkbare kvalitetsløft inden for f.eks. service- og gæsteoplevelser, bæredygtige løsninger og digital teknologi, og at stadfæste vores stærke position i markedet yderligere via ekspansion. Vi har en del konkrete projekter i pipeline og går bl.a. efter at få flere ledende hotel brands af international karakter med i porteføljen – brands som fortsat vil give konkurrencefordele i markedet, og som leverer gæsteoplevelser på højt niveau.

Hvorfor er I partner/sponsor for MPI Denmark?
BC Hospitality Group støtter altid gerne op omkring gode tiltag i branchen. MPI Denmark byder på mange fordele – alt fra et stærkt uddannelsesprogram til at åbne dørene for et betydeligt lokalt og internationalt fagligt netværk og er det rette sted at søge viden om trends i mødebranchen både ude og hjemme.