Fagligheden i fokus ved DEMA17 – 5 ting du får med hjem

Ja, Danish Events & Meetings Award, DEMA17, er en fest, hvor vi fejer branchens bedste ved et spektakulært awardshow. Men i år lægger vi ekstra meget vægt på, at du også får et fagligt udbytte. Der er især 5 ting, vi lover, at du lærer noget om og af:

De nominerede:
Fagjuryen var imponerede over niveauet i de indstillede cases. Se selv hvorfor i posterudstillingen, hvor alle nominerede cases præsenteres med strategi, idé og effekt.

Vinderne:
Når vinderne kommer på scenen, er det ikke kun for at holde takketaler. Nogle interviewes live og deler udvalgte guldkorn fra deres vindercase.

Formatet:
Bo Krüger fra Moving Minds er aftenens vært, der med lige dele finurligheder og branchekendskab fører an i et inspirerende talkshow-format.

Rammerne:
CPH Lounge indretter Terminalernes fleksible rum i et lækkert, kreativt setup med plads til både at nyde showet og networke.

Maden:
Smag dig frem til, hvordan og hvorfor Fremtidens Catering er Bæredygtigt, når Madkastellet disker op med mad fra nogle af landets førende gæstekokke – heriblandt Michelin-stjernekokke – og leverandører.

Læs mere om DEMA17 og køb billet her – billetsalget lukker den 24. marts.

Om DEMA:
Danish Events & Meetings Award, DEMA, er en professionel brancheplatform, der skal fungere som løftestang og inspirere, ved at hylde de mest nytænkende og værdiskabende idéer, cases, indsatser og resultater i den danske møde- og eventbranche.

DEMA arrangeres af MPI Denmark i samarbejde med Dansk Erhverv, KreaKom, VisitDenmark og Wonderful Copenhagen.