Seneste nyt

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

September seminar – Planners’ Forum

14. september 2017 kl. 14:45 - 17:00

OBS! Dette arrangement er kun åbent for planner-medlemmer (mødeplanlæggere).
Mangler du nogle at vende dine udfordringer eller dele gode idéer med? Så får MPI Denmarks plannere nu chancen, da september måneds MPI-seminar er dedikeret til dem. Vi mødes på Oticon A/S til Planner Forum, hvor vi åbent kan diskutere vores udfordringer blandt ligesindede.
 
Der er ikke et fast program – det hele kommer an på, hvilke emner, I har lyst til at diskutere, få input til, eller dele. Vi synes, der vil være god synergi i at mødes med andre corporate og association plannere og diskutere gode idéer, udfordringer og andre relaterede emner. Måske har du brug for hjælp til at knække en mødemæssig nød, eller måske har du gjort brug af lige præcis det AV-firma, der gjorde forskellen for dit møde. MPI Denmark’s President, Hans Ravnkjær Larsen, vil facilitere mødet.
 
Vi starter kl. 15.00, og der vil efter mødet være mulighed for en kort rundvisning kl. 17.00.
Seminaret er kun åbent for planner-medlemmer, hvilket er de af vores medlemmer, som arbejder med planlægning og gennemførelse af møder og events i en virksomhed, forening eller organisation – med andre ord en køber af aktiviteter og serviceydelser i den professionelle mødeindustri.
Suppliers/tredjeparts-bureauer/partnere (dvs. mødeudbydere, leverandører af faciliteter eller services til den professionelle mødeindustri) kan således ikke deltage.

Detaljer

Dato:
14. september 2017
Tidspunkt:
14:45 - 17:00

Sted

Oticon
Kongebakken 9
Smørum, 2765
+ Google Map
Hjemmeside:
www.oticon.dk

Service- og mediepartnere

MPI partnere