Seneste nyt

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

GMID18 – Global Meetings Industry Day

12. april 2018 kl. 12:00 - 18:00

Ligesom i 2017  vil MPI-chapters over hele verden samles for sig selv og på tværs for i løbet af et døgn at markere og hylde mødeindustriens landvindinger, drøfte udfordringer, dele erfaringer og ideer og løse problemer nu vi er i gang. MPI Denmark er initiativtager til og vært for en international begivenhed hvor vi på flere lokationer og med indhold hentet verden over vil gøre medlemmer og andre klogere på hvad der rører sig, og hvad der er på vej. Når vi står op i Danmark, er de for længst i gang i Japan og Indien, og når vi stopper ud på dagen/aftenen, er USA, Canada og Brasilien kun lige mødt ind.

Programmet for GMID18 Salon

Programmet for den europæiske salon har været under fortsat tilpasning og justering den seneste tid og byder på en bred vifte af kortere og længere oplæg, interaktioner og debatter dagen igennem. GMID18 Salon åbner kl. 12, og du kan komme og gå som du vil, afhængig af hvilke dele af programmet du vil være en del af. Vi sørger for pauser og opsamlinger undervejs, Cphbusiness sørger for kaffe og lidt frugt.

Du kan deltage via platformen Zoom, læs mere her: https://academy.mpiweb.org/mpi/live/619/page/2719. Eller du kan møde op hos Cphbusiness der lægger lokaler til: Nørgaardsvej 30, 2800 Lyngby.

12.00 SALONEN ÅBNER Vi byder indenfor i GMID-universet, fortæller forhistorien og sætter scenen.

Vi varmer op med oplæg og afprøvning af gamification på møder og konferencer. Klaus Johansen fra GreenHatPeople hjælper os igennem.

13:00 ON AIR! Vi åbner den globale broadcast og byder USA og Mexico godmorgen.
13:15 MPI Japan Vi får en hilsen fra Tokyo hvor 50+ virksomheder, forsknings- og uddannelsesinstitutioner og andre mødeprofessionelle mødes.
13:30 Best Case Studies from the South and the North Raul de Gregorio (MPI Spanien) besøger os fra Kongressi-fair i Helsinki.
14:00 Meetings at Sea Svend Dalgaard, Krydstogt.nu, + Alex Acosta, Royal Caribbean International (Miami) introducerer os til en verden af mødelokaler som sjældent ligger helt stille.
14:30 Historien om COMINTECH Alain Chavanaz, MPI Frankrig &  Schweiz, fortæller om en rejse på fire år som har skabt en kæmpe techkonference i mødeindustrien.
15:00 Risk Management Panel Discussion Vi kigger indenfor hos MPI Ottowa der afholder en paneldiskussion blandt beslutningstagere og mødeprofessionelle om risikohåndtering.
15:25 SHOUT-OUT fra Belgien Maybe Mariska Kesteloo, MPI Belgien, viser os kort rundt på et gammelt mining site transformeret til modern venue: http://event.mpi-belgium.be/events/energize-your-future/
15:30 Trends and Innovation in the Meeting Industry MPI Tyrkiets præsident Handan Boyce vinker til os fra Istanbul og giver ordet til Miguel Neves, SocialMediaChefs.
16:30 Young Professionals! Karen Fink og Thomas Demidoff, Cphbusiness, fortæller om de unge mødeprofessionelle som de uddanner, og vi møder et par af dem. Derudover har vi Jens Ole Ambjerg, Erhvervsakademiet Lillebælt, og Amanda Fellov med på sidelinjen.
17:00 One Principle that Will Make or Break Your Negotiations EksAyn Andersson er forhandlingsekspert og vil tage os igennem grundtrinene i vellykket forhandling for mødeprofessionelle.
17:30 WOMEN in meetings Fra forskellige steder i verden bidrager en række kvinder i en debat om at være mødeprofessionel kvinde; Majbritt Sandberg er ’lead’ fra den europæiske salon.
17:50 SIDSTE RUNDE? Vi samler op inden vi lukker salonen.
18.00 SALON RECAP Vi samler op og runder af, inden vi giver GMID-stafetten videre til resten af verden (de skal også have lov føle der sker noget derude).

 

Få det første overblik her hos MPI/GMID over hvad der rører sig verden over. Og læs mere om GMID hos bagmændene til den fine idé, Meetings Means Business.

#mpidk #gmid18 #møderbliverbarebedresammen

Detaljer

Dato:
12. april 2018
Tidspunkt:
12:00 - 18:00
Hjemmeside:
http://meetingsmeanbusiness.com/GMID/events

Sted

Cphbusiness Lyngby
Nørgaardsvej 30
Lyngby, 2800
+ Google Map
Hjemmeside:
www.cphbusiness.dk

Service- og mediepartnere

MPI partnere