Seneste nyt

Indlæser Begivenheder

« All Begivenheder

GMID17 Salon (Global Meetings Industry Day)

6. april kl. 10:00 - 18:00

Gratis

Vær med når MPI Denmark med venner sætter fokus på mødeindustrien i et salonarrangement d. 6. april 10-18 i København og et andet sted i landet.

GMID er en global metabegivenhed, dvs. verden over sætter mødeprofessionelle fokus på hvad mødeindustrien bidrager med og udretter. Det sker med events, aktiviteter og andet. IDA Mødecenter lægger lokaler til arrangementet, hvor vi i løbet af dagen sørger for egne oplæg og indhold udefra, samt giver plads til refleksion og drøftelse blandt deltagerne. I korte træk giver vi deltagerne et opdateret indblik i og en forståelse for den mødeindustri som de hver især er en lille del af. Det er der grund til at føle stolthed over og lyst til at sige videre.

Konceptet er enkelt: Vi holder åbent hus, alle er velkomne til at komme og gå, blive hængende (og sidde og arbejde) i løbet af dagen, mingle og andet. Vi sørger for lette forfriskninger undervejs på alle tre venues. Videolinks sørger for at indhold, kommentarer og dialog deles … på tværs af dialekter, tidszoner og koordinater. Registrering på forhånd er ikke nødvendig – vi håber bare på at I registrerer jer på stedet i løbet af dagen.

Indlæg vil fortrinsvis være på engelsk. Programmet vil fortsat være genstand for justeringer!

10:00 SALONEN ÅBNER Vi byder velkommen, sætter scenen, taler om menuen og giver en introduktion til GMID og dens forhistorie, NAMID.
10:30 POLITIKERES SYN PÅ OS  I Finlands provins samles en kreds af regionale og lokale politikere for at debattere deres syn på mødeindustrien. Vi får essensen (og ikke på finsk) og giver dem noget tilbage igen.
11:00 INNOVATION I MØDEINDUSTRIEN Fra London vil Adam Said fra TFI Group give os sit bud på hvad der kommer til at rykke, hvordan og hvornår.
11:30 HOSPITALITY UNDER FORANDRING Henrik Christophersen har arbejdet internationalt og nationalt med hospitality i mere end 20 år; fra Colliers tager han os ind i betragtninger om hvad der forandrer sig, og hvad der forbliver afgørende.
12:00 HYBRIDMØDER I HELSINKI  MPI Finland har et eget GMID17-event om hybridmøder. Vi linker op med Gerrit Heijkoop og får hans bud – og giver ham vores syn på det.
12:30 (FROKOST – INGEN OPLÆG)
13:00 PERSONDATABESKYTTELSESFORORDNINGEN KOMMER  Den allerede så omtalte Persondatabeskyttelsesforordning som træder i kraft i maj 2018 får store konsekvenser for alle der håndterer gæstedata. Martin Jørgensen fra Dansk Erhverv giver et rids af hvordan og hvorfor.
13:30 THE FORCE IS STRONG  Hvordan brækker vi Return On Investments on Meetings ned i noget der er operationelt? Kristi Sanders fra MPI Academy giver os en model – FORCE – som viser vejen.
14:00 MICE PÅ DANSK GRUND Trine Steffensen fra MCI Nordic deler med os hvad de internationale kunder siger om det at vælge Danmark, den danske ingrediens.
14:30 BÆREDYGTIGE MØDER Bæredygtige møder – what about it? Ulrika Mårtensson giver et bud fra en konference om samme emne på Bornholm.
15:00 SLUSH – COMMUNITYET LEVE SLUSH er en verdenssensation inden for konferencer – en begivenhed for tech og startup fra hele verden som er lavet af … studerende! Vi får historien af Jessica Blechingberg.
15:30 GRÆNSEOVERSKRIDENDE RELATIONER Vi får en peptalk fra Itzik Amiel som er på besøg hos MPI Nederlandene. Sammen ser vi på det at arbejde professionelt med relationer inden for vores område.
16:00 DE INTERNATIONALE PERSPEKTIVER Vi får et kig på de internationale tendenser i mødeindustrien – navnet er endnu ikke på plads.
16:30 FROM CREATING EXPERIENCES TO SOLVING PROBLEMS Christian Middleton er ved at genopbygge MPI Norge; han fortæller om sine overvejelser og sit arbejde – ikke mindst med at gøre værditilbuddene fra mødeindustrien endnu stærkere.
17:00 DRØFTELSE OG DEBAT Vi  samler op:

  • Hvad har vi været igennem i dag
  • Hvad har vi lært?
  • Hvad bliver det næste?
18:00 SALONEN LUKKER … men derfor er det ikke slut; GMID17 fortsætter derude.


Arrangører
er MPI Denmark, DBTA (Danish Business Travel Association), Danske Konferencecentre, Kursuslex, IDA Mødecenter, IDA, VisitAalborg, Mødeindustriens Dag, Odense Congres Center og ConferenceCare.

Venue i København: IDA Mødecenter, Kalvebod Brygge 31, 1560 København V

Venue i Aalborg: Nordkraft v. VisitAalborg

Venue i Odense: Odense Congres Center

Detaljer

Dato:
6. april
Tidspunkt:
10:00 - 18:00
Pris:
Gratis
Hjemmeside:
http://meetingsmeanbusiness.com/gmid

Arrangør

Hans Ravnkjær Larsen
Telefon:
20123250
E-mail:
ravnkjaer@cheche.dk
Hjemmeside:
www.cheche.dk

Sted

IDA Mødecenter
Kalvebod Brygge 31
København V, 1780 Danmark
+ Google Map
Hjemmeside:
www.idamødecenter.dk

Service- og mediepartnere

MPI partnere