Seneste nyt

Indlæser Begivenheder

« All Begivenheder

DEMA18 – Danish Events and Meetings Award 2018

30. maj kl. 15:00 - 23:30

Sæt kryds, tegn cirkler, understreg eller gennembor med en blyant … Vi blander os ikke i hvad I gør med jeres kalender for d. 30. maj 2018, bare I reserverer den til DEMA18! DEMA18 står i festens tegn – her hylder vi det faglige fællesskab og fejrer opnåede resultater, de bedste ideer, koncepter og virkemidler. Og så fejrer vi vinderne ved et brag af en fest for hele den danske møde- og eventbranche.

Vi deler DEMA18 i to dele:

  1. — Eftermiddagens program står i faglighedens tegn hvor vi går i dybden med de nominerede inden for årets kategorier – vi bruger tid på de enkelte og giver plads til videndeling og sparring i netværket.
  2. — Aftenen bruges på fest – vinderne skal findes og fejres, alle vil feste!

 

Inden længe præsenterer vi årets kategorier, informationer om indstillinger, nomineringer og juryen.

 

DEMA-manifestet (fra DEMA17)

DEMA skal være Danmarks mest prestigefulde awardshow for hele møde- og eventbranchen i samarbejde med relevante brancheaktører. Formålet er at skabe en professionel brancheplatform, der fungerer som inspirator og løftestang, ved at hylde de mest nytænkende og værdiskabende idéer, cases, indsatser og resultater i den danske møde- og eventbranche. Awardens grundsten er derfor en seriøs og kompetent jury, ledet an af en juryformand, der tilsammen sikrer en professionel proces omkring awarden. Ultimativt skal awarden bidrage med positiv omtale af branchen og sikre en bredere forståelse i erhvervslivet for den værdi der kan skabes med events og møder.

Detaljer

Dato:
30. maj
Tidspunkt:
15:00 - 23:30

Sted

Langelinie Pavillonen
Langelinie 10
København Ø, 2100 Danmark
+ Google Map

Service- og mediepartnere

MPI partnere