Endnu flere fordele til dig som MPI-medlem

Nu får du som MPI-medlem rabat på uddannelser og konferencer, som andre i branchen arrangerer! Vi forhandler gode tilbud på plads for dig, og sikrer, at du får endnu mere ud af dit MPI-medlemskab.  Vi lægger ud med to gode tilbud. Har du et arrangement du vil udbrede her, så henvend dig til sekretariatet.

TILBUD:

Er du klar til morgendagens kunder og virksomhedernes krav?

Der er en stigende interesse for bærdygtige løsninger til møder og events, hvilket bl.a. bekræftes i en stor undersøgelse gennemført af IMEX Group og MPI sidste år. Men er du klar til at imødekomme forventningerne?

Med et omfattende program, præsenteret og faciliteter af eksperter fra ind- og udland, bliver du på den nye internationale konference ‘Responsible Business Events’ i København klædt på til at møde morgendagens kunder og virksomhedernes krav og lærer at designe bæredygtige events og møder – uanset om du arbejde for virksomheder, der allerede arbejder målrettet med CSR og bæredygtighed, eller blot vil være på forkant med udviklingen. Som MPI-medlem får du 20% rabat på billetten.

Du får konkrete, håndgribelige redskaber og tips til, hvordan du skal tænke, prioritere og handle, samt yde strategisk rådgivning til kunder eller chefer. Igennem cases, praktiske eksempler og øvelser lærer du, hvordan du bliver mere innovativ og samtidig ressourceeffektiv, når du planlægger og afvikler events med afsæt i en bæredygtig dagsorden, samt hvordan det styrker dit team og dit samarbejde med kollegaer, partnere og leverandører. Og, hvordan du skaber værdi og troværdighed ved at sikre en klar sammenhæng mellem det en virksomheden siger, og det, den gør – altså ’brand activation’.

Konferencens formål er også at bygge bro mellem leverandører, planners og virksomheders strategier. Derfor vil der være rig lejlighed til dialog og interaktion, der giver dig unik indblik i, hvordan dine kunder tænker, hvad de forventer og hvad de efterspørger, samt konkrete værktøjer til, hvad du som leverandør skal gøre, for ikke at blive valgt fra – uanset om du allerede tilbyder bæredygtige løsninger, eller har et ønske om at gøre det.

Konferencen afholdes som søsterkonference til Sustainable Brands, hvorfor der også er beslutningstagere, ledere og indkøbere tilstede, når begge konferencer afholdes på Radisson Blu Scandinavia Hotel i København, den 30. oktober.

Skriv MPIDK når du tilmelder dig her, så får du 20% rabat: http://www.csr-link.dk/meetings/

Bliv en bedre møderådgiver og skab mere forretning
Vil du designe bedre møder, blive bedre til at rådgive dine kunder og sikre højere ROI, så meld dig til Extended Meetovation-uddannelsen. Uddannelsen, der fører til certificering,  starter den 25/10 i København. Som MPI-medlem får du 10% rabat på deltagelse.

Meetovation er et mødekoncept, der sikrer, at der er value for money, når der investeres i et møde. Det er møder, hvor værdien er tydelig, og ROI’en er høj. Mødet skal være en værdifuld oplevelse. Det skal krybe ind under huden på deltagerne, som går hjem og tænker: “Det kan jeg bruge til noget!” Kun på den måde har mødet værdi.

Extended Meetovationuddannelsen vil føre deltagerne fra viden til handling. Fra at vide hvad de skal gøre, til at gøre hvad de ved. De kommer til at hjælpe kunderne med at sætte klare mål og ikke mindst realisere dem.

På Extended Meetovationuddannelsen bliver deltagerne certificeret som Meetovator og får derudover bl.a. en DiSC-profil, styrket den personlige gennemslagskraft, redskaber til relationer og salg samt indsigt i projektstyring.

Skriv MPIDK og få 10% rabat, når du tilmelder dig her: http://www.karinkrogh.dk/moededesign-meetovation/