DEMA17 løfter sløret…

Dette års Danish Events & Meetings Award, DEMA17, tager dig igennem både underholdende, men også faglige indslag, så du går hjem inspireret og opdateret.

Aftenens vært Bo Krüger, fører an i et engagerende talkshow-format, hvor du får indblik i udvalgte vindercases, branchetendenser, fremtidens catering og bæredygtighed i mødebranchen. Og du kan mingle i posterudstillingen, der viser alle nominerede cases.

I år sammensættes middagen af flere forskellige kokke som Madkastellet har udvalgt til at matche overskriften ’Fremtidens catering er naturligvis bæredygtigt’.

Alt i alt kan du se frem til en aften, der mixer faglig inspiration med networking og topunderholdning.

 

Copenhagen Music præsenterer et fantastisk line-up

På underholdningsfronten har vi – med kæmpe hjælp fra Copenhagen Music – lagt op til et brag af en fest. Dette års line-up vises nogle af musikscenens helt nye stjerner samt gamle kendinge, der er ude med nye hits. Festbandet Mathias and the Beatroots er sat på scenen som en del af aftenens talkshow.

Ida Corr
Shaka Loveless
Matias and the Beatroots
Hjalmer
Ericka Jane

 

Slagets gang:

16:00 – 17:30
Networking, snacks og bobler

17:30 – 22:00
Awardshow og middag

22:00 – 24:00
Afterparty m/ cocktails

Køb billetter her, senest den 24. marts.

Skal du vinde en af de 15 priser?

DEMA17 arbejder for at øge kendskabet og professionalisere møde- og eventbranchen ved at fokusere på de mange fantastiske løsninger som både freelancere, virksomheder, bureauer og venues udvikler i det daglige – og de resultater som derved skabes.

DEMA sætter spot på de allerbedste cases, og derfor er det vigtigt, at du – som er en del af branchen – husker at få netop din virksomhed til at indstille jeres bedste case fra 2016. Der er deadline for indstillinger den 8. marts kl. 23:59.

Læs mere om de 15 priser

 

Husk at indstille din kollega eller kunde

Sammen med Comwell leder vi efter den mødeplanlægger, der har begået den største bedrift i 2016. Du kan i år indstille din favorit lige her til Comwell Meeting Planner Award 2017.

Prisen sætter spot på inspirerende præstationer og bedrifter, og hylde dem der gør en forskel. Det kan fx være gennem innovative løsninger, kreative tiltag, hårdt arbejde eller andet, som fortjener en hyldest i forbindelse med et projekt eller et forløb.

Intet er for stort eller småt. Husk at indstil din kandidat inden deadline den 8. marts kl. 23:59.